Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Објасни..
Сакаш дома на ПЦ твое да си регулираш трасфер или на некој од надвор?
доби пп со линкови за NetLimiter Pro 2 ?da go gledam prometot vo LAN svakate????Primer ako delime internet trojca drugari i ako imae paket od mtnet od 10gb PRIMER jas ko server da mozam da mu namalam brzina ako prekoraci 3.3GB e to sakav XD:helou:
Mi treba GreenBox Logo Maker ( Studio V5 ) ama full![]()
Znae li nekoj programa za kopiranje od osteteni CD/DVD. Mislam ne osteteni fizicki tuku koga go snimav dvd-to eden fajl sto bil staven da se snima rabotel kako proces (nero i mi dade znak deka moze nema ubavo da se nasnima dvd-to ama jas ne zamariv). Sega go otvara i odi mnogu sporo koga listam niz folderite. Znae li nekoj lek?
http://www.cdroller.com/Znae li nekoj programa za kopiranje od osteteni CD/DVD. Mislam ne osteteni fizicki tuku koga go snimav dvd-to eden fajl sto bil staven da se snima rabotel kako proces (nero i mi dade znak deka moze nema ubavo da se nasnima dvd-to ama jas ne zamariv). Sega go otvara i odi mnogu sporo koga listam niz folderite. Znae li nekoj lek?
Znae li nekoj programa za kopiranje od osteteni CD/DVD. Mislam ne osteteni fizicki tuku koga go snimav dvd-to eden fajl sto bil staven da se snima rabotel kako proces (nero i mi dade znak deka moze nema ubavo da se nasnima dvd-to ama jas ne zamariv). Sega go otvara i odi mnogu sporo koga listam niz folderite. Znae li nekoj lek?