Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам за превод... да видите едино ова сајтовите што се од англиски да ви преведе на спрски ... имав јас еден програм за преведување ама којзнае каде е, ќе го побарам да видам ако го најдам и да видам дали е исправен, ако све е во ред со него ќе го аплоадирам и ќе ви дадам линк. :toe:

некоја програма за некоја филм ако го снимам на цд да неможе да се преснимува:smir:

1) НЕВОЗМОЖНО Е ТОА (и да има таква програма)
2) Пообјасни поточно што сакаш да праиш.

Ако може да ми најде некој програма за преведување од Англиски на Македонски и обратно.. Ве молам итно е..:)

Ако може да ми најде некој програма за преведување од Англиски на Македонски и обратно.. Ве молам итно е..:)

Ај прочитај ја целава последна страница од темава....

Почнаа и последните страни да не ги читаат ц ц ц....

1) НЕВОЗМОЖНО Е ТОА (и да има таква програма)
2) Пообјасни поточно што сакаш да праиш.
видете сега кога ке земам некое оригинално ЦД од свадба неможам да го копирам на друго за тоа прашувам дали е можно и јас тоа да го правам тоа што ке го снимам да неможе да се копире:smir:

видете сега кога ке земам некое оригинално ЦД од свадба неможам да го копирам на друго за тоа прашувам дали е можно и јас тоа да го правам тоа што ке го снимам да неможе да се копире:smir:
Мислам оти имаше една таква прогама и се викаше CD Protector. Ке се потрудам после да уште нешто, и ке пишам. Постои таква програма но сигурно е триал а и колку е корисна и практична тоа е знак :icon_ques :icon_lol:

Ако неможеш со Copy-Paste ќе можеш да го преснимиш со Nero преку Recode DVD-Video што значи и да е заштитено со 12093813 ствари, ќе може да се копира (иначе не би постоеле торенти ако неможе)

Ама сепак некој недоволно упатен (на пример, ти) нема да може да копира дискови :)

Пробај од тука нешто

Toa e do kamerata. Kamerata snima direktno na CD i vo snimanje se vrsi taa zastita.

Барам програма со која што можам да симињам флеш сајтови.Значи да можам после тоа офлајн да ги листам.
Пробав со некои програми,ми ја симиња страната,али после тоа не ми ја отвара!

Барам програма со која што можам да симињам флеш сајтови.Значи да можам после тоа офлајн да ги листам.
Пробав со некои програми,ми ја симиња страната,али после тоа не ми ја отвара!
Ако има некој нешто вакво може ли и за мене.
Фала:helou:

Може ли некој да ми даде програма за Home disign.Ја имам Cheif Architect Х1 но trial е и тешка е не ја разбирам баш многу :nesum: , еднаш прашав но никој не ми дади па еве пак да пробам :smir:

Autodesk 3d's Max 2008 или 2009. Ај ако има некој асален торент за нив, нека ми прати по пп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom