Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Потребни ми се разни темплјети , четки и др работи за фотошоп цс 2 ... ај ве молам праќајте ми линкови на профилот или по ПП ...
Фала однапред

Потребни ми се разни темплјети , четки и др работи за фотошоп цс 2 ... ај ве молам праќајте ми линкови на профилот или по ПП ...
Фала однапред

Na profil imash 120.000 chetki (samo neznam dali se CS3 ili CS2 :S ).

Хихи јас го имам бесплатен System Mechanic 5 на кој му треаа нек каже ајт позз =))))):helou:

Не ти е бесплатен 100000000%

Туку ти е кракуван, ајт позз =))))):nenene:

Дајте линк за онаапрограмана Windows Media Center за Виста.. Фала. :smir:

Не сум го пробал ама мислам дека ќе ти заврши работа.

- Download 1

Едноставна е доста ама кога ќе конвертире и ке го пуштам sub. преводот само првата реченица излева и цел филм само она си стое.:toe:
Некој друг предлог?

Едноставна е доста ама кога ќе конвертире и ке го пуштам sub. преводот само првата реченица излева и цел филм само она си стое.:toe:
Некој друг предлог?

Земи го Subtitle Workshop 4.0

Во него има се.

zdravo drugarcinja aj ako ima nekoj program za preveduvanje neka mi prati od angliski na makedonski pozzzzzz

ok gi znam tie ama mene mi bese za nekoe tekstce taka da mozam da prevedam ok sepak fala
:toe:

Верувај, вака е подобро. Ако најдеш такво програмче, пастирај текст од англиски и после прочитај го на македонски и смеј се :)

ok gi znam tie ama mene mi bese za nekoe tekstce taka da mozam da prevedam ok sepak fala
:toe:

Друже, ѕирни тука и пиши му на A1TEAM.

Али како што кажа Корун, преводот е ептен смешен, одкако ќе го преведеш ти треба после уште 2 саати за да го скопчаш што значи тоа (не сваќај буквално, али така иде зборот:)). :)

Друже, ѕирни тука и пиши му на A1TEAM.

A1TEAM јас го прашав и рече дека го форматирал компјутерот и ја нема повеќе таа програма:nesum:.
А јас барам некоја програма за уредување на простории во домот :wink:

некоја програма за некоја филм ако го снимам на цд да неможе да се преснимува:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom