Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dajte programce za go izvadam sinxroniziraniot glas na filmot da ostane originaliniot

SuBZerO напиша:
Dajte programce za go izvadam sinxroniziraniot glas na filmot da ostane originaliniot

Сериозен си?

Ај лаички да пробам јас. Ако е филмот на некој ептен оригинален диск и при отворање во едитор да можеш да ги едитираш и двете аудио линии, ок. Ама ако е прилепена синхронизацијата во еден аудио фајл, вадење амин.

Ако грешам.... нека изгорам :)

Ne bre od internet go simanv i ima vtor glas vrz orginalniot i toa zamisli eden ist glas za site glumci vo filmot epten amaterski e ruski e

Serpico напиша:
Сериозен си?

Ај лаички да пробам јас. Ако е филмот на некој ептен оригинален диск и при отворање во едитор да можеш да ги едитираш и двете аудио линии, ок. Ама ако е прилепена синхронизацијата во еден аудио фајл, вадење амин.

Ако грешам.... нека изгорам :)
A што ако не е оригинален диск,мислам дали може воопшто да избрише се,и синхронизираното и англиското?дека ако може сето што го зборат да го тргне и да си најде од интернетот само на англиски на пример,пак ќе му реши работа...:toe:

СпаЈдеР напиша:
A што ако не е оригинален диск,мислам дали може воопшто да избрише се,и синхронизираното и англиското?дека ако може сето што го зборат да го тргне и да си најде од интернетот само на англиски на пример,пак ќе му реши работа...:toe:
Да тоа може, ама ако веќе наоѓа од интернет цел фил ќе го најде, не?

Иначе, ова ме потсеќа на RTL 7, еден сателитски програм од на времето, или Polsat... Таму се дешаваше истото :) Ужасссс. Еден ист глас и за таткото, и за мајката, и за комшијата....

Друже, нема спас освен.... земи речникот, и забављај се.

ЕДИТ : Зашо не спушташ порничи, ко сите нормални луѓе, нема да имаш вакви фрки:pos2:

Real Flow

Има ли некој крак за RealFlow(32bits) 4.2.3.0102. Ако има некој нека праќа пп.

mozeli nekoj da mi prati ... word i exsel.hitno mi trebat...plssssss:back:

Serial за ImTOO MPEG Encoder 3 некој по пп ?:se_ molam

а мене програмче за префрлување сите видови клипови во мп4 формат? ве молам?

Епа можеш и со тоа за кое барав serial ImTOO MPEG Encoder 3 се вика. Пиши пп ако не можеш да го најдеш, ќе средиме.

Any Софтвер за контрола и мониторинг на принтерите во една мрежа кој вие ми го препорачувате ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom