Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zoothorts напиша:
кога заклучувам фолдер воопшто не покажува дека го имам т.е. како да е избришан и морам секогаш кога сум на компјутер да го отклучувам и кога ќе си одам да го заклучувам фолдерот што посочува дека е малце глупо....можеби и има некој дел што не сум го сватил ама сепак кога заклучив еден фолдер потоа отидов да видам дали кога ќе влезам во истиот ќе ми бара лозинка а кога отидов во мај документс тој фолдер го немаше и кога го отклучив се појави

Фолдер лок е најглупата програма што може да постои, јас се заебав со неа , два фолдера ми ги снема а неможам ни да ја анисталирам програмата....коа го внесувам почетниот пасс ми дава ерор и се гасне програмата, никаква шанса немам да го избришам...ако имате решение дајте , све можно пробав и пак ништо

TpH_Bo_OkO напиша:
Фолдер лок е најглупата програма што може да постои, јас се заебав со неа , два фолдера ми ги снема а неможам ни да ја анисталирам програмата....коа го внесувам почетниот пасс ми дава ерор и се гасне програмата, никаква шанса немам да го избришам...ако имате решение дајте , све можно пробав и пак ништо

хе хе..ја на време си ја избришав,вчера ја инсталирав и кога го заклучив фолдерот го снема и си викам оваа глупава програма е и го отклучив и ја анинсталирав одма од компјутеров....:tv:

TpH_Bo_OkO напиша:
Е да ама како да му го најдам лекот сега...?
Пробај да го крениш системот во safe мод и од таму да го избришеш.

e nekoj da mi dade licenca za spyware doctor aj ve molam mnogu mi treba ... pustete mi ja preku pm

do toa za folder lock abe koga ke go zaklucis folderot avtomatski ti se prava "hide" ke odis "tools" "folder options" "view" "show hidden files".... mislam deka taka bese odamna ja imam izbriseno taa programa sorry ako gresam..

Програма за смалување на големината на песните!

Ве молам кажете програм за смалување на големина на песни.

:pos2: :pos2: :pos2:
:oftopic: prv pat ko ja procitav mi se citase programa za smaluvanje na penisi :):):pos2: :pos2:
ne sakam komentari na ova :baeh:

Capo Kapistec напиша:
Ве молам кажете програм за смалување на големина на песни.
Easy CD-DA Extractor 9.0
без разлика н форматот можеш да менуваш што сакаш на песната! Ос стерео во моно (и обратно) помала во поголема (и обратно), битрејтот, форматот, само не подржува WMA! иначе можеш да конвертираш од кој аудио фајл формат сакаш во кој сакаш!

Да не знај некој кај можам да ја најдам оваа програма сегде пребарав нигде не можев да ја најдам The Corporate Identity Creator?????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom