Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас, пиши миДоколку има некој што работи со логоа нека пише или пак доколку знае некој што работи нека пише тука нека препорача...
време имам, знење слабо, а и ефтин сумБарам некој заинтересиран за freelance работа, со познавања на PHP, Javascript (може и jQuery) и CSS.
Познавање на основни принципи на web development се задолжителни (ако не знаеш што е HTTP, POST, GET, cookies, session ... не се пријавувај).
Може и почетник со желба за учење (ама не апла n00b, немам нерви да подучувам некого до толку).
Исплата по договор во зависност од познавањата и проектите на кои ќе работи.
Барам некој заинтересиран за freelance работа, со познавања на PHP, Javascript (може и jQuery) и CSS.
Познавање на основни принципи на web development се задолжителни (ако не знаеш што е HTTP, POST, GET, cookies, session ... не се пријавувај).
Може и почетник со желба за учење (ама не апла n00b, немам нерви да подучувам некого до толку).
Прати го во Пп ќе го средам до вечерНека ми прати ПП ако има некој заинтересиран, треба постоечко лого со слаб квалитет да се преправи да биде со поголем. Се работи за веб порталот фактор.мк, логото е такво како што е, треба нешто слично на ова да се направи во поголема резолуција или уште поубаво векторски формат.
Не сака ... Незнам што е...Нека ми прати ПП ако има некој заинтересиран, треба постоечко лого со слаб квалитет да се преправи да биде со поголем. Се работи за веб порталот фактор.мк, логото е такво како што е, треба нешто слично на ова да се направи во поголема резолуција или уште поубаво векторски формат.
Прати го во Пп ќе го средам до вечер
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 14:06 ---
Не сака ... Незнам што е...
Малку касно ама... Важи уште?Барам некој заинтересиран за freelance работа, со познавања на PHP, Javascript (може и jQuery) и CSS.