Барак Обама против Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Terion
  • Време на започнување Време на започнување
klime7, prvoto ti drzi, a vtoroto, so ogled na toa kolku Bush im ja "digna" reputacijata vo svetot, ne sum bas siguren deka imas pravo, (makar da ne e isklucena moznosta da tepaat Republikancite)

републиканците се у големи гомна. They hit rock bottom. Луѓево се разочарани. Сите медиуми само врискаат како ова е најнепредвидлива трка до сега

Nepredvidliva ne e. Zasega ima trojca verojatni kandidati, site loshi za Makedonija: Osama, Hitleri i MekKejn. Najmaloto zlo mislam deka e MekKejn, no koj da go znae, izleguvaat na videlina novi momenti vo mediumite za negoviot prestoj vo Vietnam (kako bil navodno vrbuvan) i Hitleri edvaj chekala da go unishti.

113946.043nohillary.jpg

Се сеќавате на филмот Авантурите на Плуто Неш која личност беше на банкнота од не ми теквит колку долари???-Хилари факинг Клинтон :helou:

Da nekni go gledav i na banknotata od 10 000$ bese slikata na Hilari, inaku filmot e star 6-7 godini.

Kako si prajte bajram na umot...

Mrzam komunjari,a bogami i demokrati,ama...
ovoj Obama da go nemase ce trebase da go izmislat...deckoto e se ona sto se bara....zato i go isforsiraa taka brzo...
Butnite v glava,nego ne go finansira Hollywood,ami corp.America.
Ako bidi kandidat,102 % e izbran...a dali ce bidi,ne znam.
Protiv nas nema da e sigurno.Vece pisav za drugar mu Rade,a i dedo Majk butna milionce vnatre...

Nepredvidliva ne e. Zasega ima trojca verojatni kandidati, site loshi za Makedonija: Osama, Hitleri i MekKejn. Najmaloto zlo mislam deka e MekKejn, no koj da go znae, izleguvaat na videlina novi momenti vo mediumite za negoviot prestoj vo Vietnam (kako bil navodno vrbuvan) i Hitleri edvaj chekala da go unishti.

Барак Обама е потписник на резолуција во американскиот конгрес во која се бара ФИРОМ да престане со иредентистичка пропаганда против Грција!

МекКејн е потписник на резолуција во која се бара Македонија, Албанија и Хрватска да бидат примени во НАТО!

Хилари Клинтон ми е апсолутна непознаница со нејзините ставови за нашата земја (искрено не верувам дека не симпатизира) но не нарече Македонија пред неколку дена на ТВ (што не мора ништо да значи).

Најлош за нас е Барак Обама но ме интересира зашто МекКејн не би бил поволен за нас?

Dobro be...:toe:
od tie inaku debilnite ameri ostana li eden normalen???
1.Crnec musliman za pretsedatel na America? :tapp:
2.Zena mu na Hitler za pretsedatel na America???:pusk::tapp::kesa:
3.Nekoj sherif Mc Claud...ovaj izvini...John Waine...cekaj...
ne.John Mc Kein za pretsedatel?

Lol...ide vreme ke treba da se ubiva uste eden americki pretsedatel,nema drugo cajre,gledam jas.
p.s [media]http://www.youtube.com/watch?v=dX17oIPKubA[/media]

ОБАМА ФОРУМ

На сајтот на Обама се навредуваат Македонците (не баш така бидејки е форум, но реалноста е тука некаде)

Македонско-грчка битка на интернет, околу спорот со името и идентитетот се води на официјалниот сајт на кандидатот Барак Обама на демократтите за претседател на САД

www.barackopedia.org

ИЗВОР

Навистина еве ви директен ЛИНК... кога јас го посетив форумот овие беа темите:

Прегледај го приврзокот 7937

Колку теми има само за Македонија.

Форумот за дискусија не е воопшто релевантен пошто само ние се расправаме а воопшто не се ни спомнува Обама за кого ио е предвидено да се пишува на тој форум :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom