Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме...
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:

Благодарам, ај наздравје.:smir: Ај ќе ти простиме ама нареден пат мора да дојдеш.
Ај сега да се напиеме по една водка

Повели шољичка и кажи тема.Благодарам Еце. Добро утро и тебе

Супер поминав, беше лудо...инаку славевме во ресторанот "Под Кале".Еце како помина за матура?кај славевте?

Стигна келнерката!Добра вечер, драги гледачи ...
хахахаха, нема никој во баров а ако имал келнер/ка, нека ме услужи со сечен коњак, и некој бадеми

Стигна келнерката, повелијас сега само што се разбудив, па добро би ми дошло капучино од ванила да ме расони малку - ако е тука келнерката

Па ми ги нема колешките, не ќе пијам сама ко пијаница.Живи ли сте бе девојки, ич не пиете, во баров, од кафето ваше немаме ќар, се шалам, ја би се напил, тоник, и малце абсолут вотка :back: