Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, фала, ти го препуштам на тебе, ти менаџерка си. :pos:

Па ја славев матура лани сеа па ли да славам мислев еве ти како дел од барот да прославиш тука.Поубаво тебе ќе ти го дадам него ли на некој друг :pos2:

Ауу, заборавив дека ти си сега на факс веќе, понапредна си од нас. :icon_lol:
Ама нема врска, и онака е мал, ќе си славам јас на поелегантно место (без навреда до Фликс :pos: ), издај го ти на некој друг, земи му повеќе пари. :pos:

Ауу, заборавив дека ти си сега на факс веќе, понапредна си од нас. :icon_lol:
Ама нема врска, и онака е мал, ќе си славам јас на поелегантно место (без навреда до Фликс :pos: ), издај го ти на некој друг, земи му повеќе пари. :pos:
Ова те кошташе работно место..ааа кај виде дека е мало и неелегантно?! хах...ај отидов ја работи ти ако фазда дое кажи земав слободна вечер и кажи му он да преземе да не дремеш ти..поздравче:smir:

Ако му кажам дека си зела слободна вечер на своја рака тебе ќе те кошта работно место, не мене. :icon_lol:
Ама те молам немој да му кажеш на газдата дека сум рекла за местово дека е мало (а дека не е елегантно не реков). :pos:
Јас тоа го реков со добри намери, затоа што ако јас славам матура тука, нема да ми наплатите и тоа е полошо за барот и за газдата, а ако му го изнајмиме на друг ќе мора да плати и тоа со камата. :pos:

Леле еј е зошто не во барот види само колку е фенси , плус има пијалоци што ретко да ги има во друг бар :) Инаку уживај досега имаме толку многу промет напраено што цел трошок ќе биди еве поклон од Барот :)

А бе ај дајте еден милкшејк од јаготки,доста си прајте муабети.:):):)

strawberrysmoothieow4.jpg

Повели

Леле еј е зошто не во барот види само колку е фенси , плус има пијалоци што ретко да ги има во друг бар :) Инаку уживај досега имаме толку многу промет напраено што цел трошок ќе биди еве поклон од Барот :)
Лелее, фала Ви газда што не се лутите. :pipi:
Исто така, многу сум благодарна за подарокот, и само бидејќи вака ми ласкате, ќе славам тука матура. :kesa:

Сакам чоколадно млеко, и некоја коцка бело нестле, за добра ноќ
Ќе ме услужи некој?

Некое апче за глава да не ви се наоѓа случајно да не експлодирам на шанк.

Ајмо ноќна смена во барот..има некој или сама ќе си чмаам..:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom