Бар ова го нема кај нас :)

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ај се кладиме во 1000 евра дека истото и кај нас ќе се деси на отварање на „рандом маркет“ ако дадеш 16.000 денари гага. Барем 100 тина луѓе ќе има.

Данците и онака голи шетаат по нудистичките плажи, овде барем некој ќе ги почасти за тоа.

Оф топик: Абе ова ладно во маркетот или така ми се чини?
За 16.000 можеби иако тешко. Ама просечна плата у Данска не е толку :). По наши стандарди би му дошло 100 евра негде максимум :) За тие пари ич.

нудистичка плажа е едно ( таму и јас шетам, и ти и секој кој ќе отиде, што е и нормално) но, да имаш пари и да се глупираш вака е вон секоја логика- или пак немаш доволно пари па - идеш гол да земеш нешто гага
јас верувам дека е она второто- :)
сепак секој си има свое мислење-
и да, пак ќе кажам не верувам дека ќе се најде (здрав, не некој психички болен ) Македонец кој би се соблекол за да земе нешто џабе од маркет па ако сака нека биде и вредност не од 270 евра - туку 4Х повеќе

Оти бе шо исто ко војска на туширање :icon_lol:.

дечко Bora Bora- да споредувашТАААААААков стандард на данците со оној на Македонците е крајно идиотски
Ама Македонец не се понижува и покрај тоа што нема онолку колку скандинавците
Iskreno me iznasmea. Toa tvoeto e izkompleksiranost i glupa frustracia. Makedoncheto nema nakade poveke da se ponizuva, ako me svakiaash. Danska e moshne bogata strana i ini imaat razlichen mantalitet ot bedno i izfrustrirano makedonche, koe e golo anyways!

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Iskreno me iznasmea. Toa tvoeto e izkompleksiranost i glupa frustracia. Makedoncheto nema nakade poveke da se ponizuva, ako me svakiaash. Danska e moshne bogata strana i ini imaat razlichen mantalitet ot bedno i izfrustrirano makedonche, koe e golo anyways!
а Бугарчето исто така праи ко данците?

Научи да пишуваш.

Кај нас циганчињата и онака се голи.

Кооооооооооолку понижувачки живеат ЕУропјаните:eek:

И после некој ќе речел во странство се збогатувале бргу ,та живееле ко бубрег у лој:pos:
ако е така што к*р се понижуваат за 270 евра?
скроз голи ги пустошат рафтовите од маркетот( ко невидени се тепаат кој што повеќе и побргу да зграби)

За да можат бесплатно да пазарат во вредност од 270 евра - купувачот МОРА во новоотворениот супер маркет да влезе ко од мајка роден

И да, ме радува што
Бар тоа кај нас го нема- (y)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch?v=BKBsGB0Ptg4&feature=player_embedded#at=69
Пред да им се смееш за ова иди види како се чека некој попуст кај нас или како сите кај што е нешто гага ќе се утепаат.
Пензионерите на камени беа 1012304982305987 пати поголема брука од ова.
Им е гајле,за 270 евра има да се изнакупуваш....ехеее и тоа отшишле голи.Голема работа,битно не се испотепаа ко ова говедава овде и не полнеа кеси од шведска маса.Ем овие си се изнакупија,ем маркетот си доби реклама.
Никаков показател за беда или живеење понижувачки...

А вв Болварија да не раснат еура по дрвата:) Еуропејски татар

Aбе роднини мои од странство кога ќе дојдат овдека викаат дека кај нив таму имало поголема сиромаштија отколку овдека .... знам дека звучи смешно, но кога и да дојдат го кажуваат тоа, викаат кај нас треба пола век да работиш за да стигнеш до сопствен дом, автомобил и.т.н. а во МКД сите(грото) се прават сиромашни, невработени, мали плати... ама грото имаат по повеќе од една куќа/стан и повеќе од еден автомобил ............ е сега тоа што како народ сме исфрустрирани тупаџии и што гледаме наназад кон минатото, а не нанапред и што брат на брат е душман, тоа е сосема друга работа ......... не дека Македонецот нема пари, туку нема компас !
Еден мој пријател беше во Бугарија пред некоја недела(по прив. работа) и вика дека ние сме биле измислени за нив, внатрешноста на Бугарија била батал над баталот ........ ние сме сон за нив ......... и по пари и по инфраструктура !

Да направат ваква акција кај нас цела Шутка и Топаана ќе се шета со голо дупе низ супермаркет :D

Пред да им се смееш за ова иди види како се чека некој попуст кај нас или како сите кај што е нешто гага ќе се утепаат.
Пензионерите на камени беа 1012304982305987 пати поголема брука од ова.
Им е гајле,за 270 евра има да се изнакупуваш....ехеее и тоа отшишле голи.Голема работа,битно не се испотепаа ко ова говедава овде и не полнеа кеси од шведска маса.Ем овие си се изнакупија,ем маркетот си доби реклама.
Никаков показател за беда или живеење понижувачки...
тоа е сосема друго
Попуст чекаат и купуваат секаде во свет -
а точно знаев дека некој - ќе се најде и ќе ги спомне пензионерите
Не велам дека нема сиромаштија- но добро е што до тој степен не се бламира народот - онака како што тоа го има нагоре низ државите “Comeinyourunderwear, getafreeoutfit”:D

00003ger

00002hxw

--- надополнето: 18 јуни 2012 во 18:55 ---
Кај нас циганчињата и онака се голи.
зошто зборуваш за среден род?!
на видеото - не видов деца:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom