F
FARANG
Гостин
Добро е што ги нема јавните куќи,бидејќи се забранети.
Коцкањето е легализирано,но кој видел добро во коцкањето.
Колку ли уништени животи,бракови и цели семејства има растурено заради коцкањето.Ништо подобра позиција не зазема ни алкохолизмот.
Сепак повеќето луѓе во претходниот систем биле паметни па ги забраниле овие пороци,те оставајќи ги за неморалните,деструктивните и самоуништувачките дегенерици кои мислат дека се некои и нешто а всушност се срам и резил за самите себе
Uglavno se slagame. Neskam da bidam gresno svaten ne vikam da se legaliziraat javni kuki toa koga togas ke bide i onaka samo treba politicarite da najdat model kako ke go kontroliraat i toj biznis

Mene mi smeta sto rabotat selektivno. Mi smeta i toa sto mi ja kratat slobodata so toa sto ne me ostavaat da si odlucam za sebe a oni koga stanuva zbor za niv si teraat kako ke im tekne. Oni ja imaat slobodata koja postoi na zapad a nie seuste ne celosno.
Cela rabota e prestavena kako demek evropa saka da ne smeni. Ustvari nie sme bile isti ko niv, sme se smenile protiv nasa volja podmetnato od sistem koj ne napravil paraziti i sega koga sakame pak da bideme del od evropskoto semejstvo a gi kritikuvame i obvinuvame iako dejstvoto se slucuva na drugata strana na evropa. Nekako cela rabota e tragicna i komicna