Бар ова го нема кај нас :)

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Кооооооооооолку понижувачки живеат ЕУропјаните:eek:

И после некој ќе речел во странство се збогатувале бргу ,та живееле ко бубрег у лој:pos:
ако е така што к*р се понижуваат за 270 евра?
скроз голи ги пустошат рафтовите од маркетот( ко невидени се тепаат кој што повеќе и побргу да зграби)

За да можат бесплатно да пазарат во вредност од 270 евра - купувачот МОРА во новоотворениот супер маркет да влезе ко од мајка роден

И да, ме радува што
Бар тоа кај нас го нема- (y)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch?v=BKBsGB0Ptg4&feature=player_embedded#at=69

Кооооооооооолку понижувачки живеат ЕУропјаните:eek:

И после некој ќе речел во странство се збогатувале бргу ,та живееле ко бубрег у лој:pos:
ако е така што к*р се понижуваат за 270 евра?
скроз голи ги пустошат рафтовите од маркетот( ко невидени се тепаат кој што повеќе и побргу да зграби)

За да можат бесплатно да пазарат во вредност од 270 евра - купувачот МОРА во новоотворениот супер маркет да влезе ко од мајка роден

И да, ме радува што
Бар тоа кај нас го нема- (y)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch?v=BKBsGB0Ptg4&feature=player_embedded#at=69

Ја викам штета што го нема, ќе глеавме голотија и ќе фаќавме сеир.

Сегде има будали.

И да не ги вадиме снимките од САД кога се тепаат за мемориски картици од 4 гига што коштаат 2 долари.

или оние од Лондон- влегуваат голи у бутик за да земат бесплатна облека:oops:

Кај нас па има други грди работи што ги нема на други места, мислам сегде си има такви работи. А за овие горе мислам поќе учествуваат од забава него за пари пошто Данска не важи за држава со голема сиромаштија

Во Скандинавија брат да си гол е ништо посебно. Ако забележиш луѓето си пазарат без црвенило на лицето (иако камера ги снима).. Обично се на полиците со алкохол пошо уживет во пијанството..
Се на се, маркетиншки трик.. едно брзо и ефикасно рекламче за ново-отворен супермаркет.
Верувај, апсолутно ништо посебно.
Јас имам видено по-одкачени работи со свој очи.
Ама тоа е тоа. Тие се за мене, за тебе и за нашиов менталитет одкачени.. За нив таму е гола вода..

дупе​
А можеле Данциве повеќе да поработат на нивниот глутеус како и боја малку да фатат.​

Ја викам штета што го нема, ќе глеавме голотија и ќе фаќавме сеир.

Сегде има будали.
ај сеа тинекс за новоотворениот маркет нек го примени истово- па да видиме дал ќе се најде макар еден„будала“ да испазари гол

јас не верувам

ај сеа тинекс за новоотворениот маркет нек го примени истово- па да видиме дал ќе се најде макар еден„будала“ да испазари гол

јас не верувам
не бе ние сме "искомплексирани". А јас мислев тоа се вика здрав разум.

Dechko Cool, da sporeduvash MK so Danska e idiotsko. Imash ti poima kakov e standartot u Danska? Ako toa go pusnat u Skopievo raia da pazari za 270Euro pola Skopie ke e golo. Pa misli malce. Drug pa go sporeduva MK so SAD, vie verno nemate poima na koi svet svetuvate. Toa e smeshno i tragichno istovremenno! :facepalm:

Во Скандинавија брат да си гол е ништо посебно. Ако забележиш луѓето си пазарат без црвенило на лицето (иако камера ги снима).. Обично се на полиците со алкохол пошо уживет во пијанството..
Се на се, маркетиншки трик.. едно брзо и ефикасно рекламче за ново-отворен супермаркет.
Верувај, апсолутно ништо посебно.
Јас имам видено по-одкачени работи со свој очи.
Ама тоа е тоа. Тие се за мене, за тебе и за нашиов менталитет одкачени.. За нив таму е гола вода..

пошто нели се „парајлии“ зар до таму ли стигнаа да се соблакаат за да дојдат до бесплатен пијалок? !!!!

Dechko Cool, da sporeduvash MK so Danska e idiotsko. Imash ti poima kakov e standartot u Danska? Ako toa go pusnat u Skopievo raia da pazari za 270Euro pola Skopie ke e golo. Pa misli malce. Drug pa go sporeduva MK so SAD, vie verno nemate poima na koi svet svetuvate. Toa e smeshno i tragichno istovremenno! :facepalm:
дечко Bora Bora- да споредувашТАААААААков стандард на данците со оној на Македонците е крајно идиотски
Ама Македонец не се понижува и покрај тоа што нема онолку колку скандинавците

пошто нели се „парајлии“ зар до таму ли стигнаа да се соблакаат за да дојдат до бесплатен пијалок? !!!!

Брат.. разбериме.. не се "парајлии" туку се парајлии. И ова не го прават од немаштија, туку поради бесплатното пазарење. А тоа што се голи, за нив е гола вода. Сеа ме разбираш?
Нивните психички гледишта кон голотијата, се обратни од нашите.

Ама Македонец не се понижува

Ај се кладиме во 1000 евра дека истото и кај нас ќе се деси на отварање на „рандом маркет“ ако дадеш 16.000 денари гага. Барем 100 тина луѓе ќе има.

Данците и онака голи шетаат по нудистичките плажи, овде барем некој ќе ги почасти за тоа.

Оф топик: Абе ова ладно во маркетот или така ми се чини?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom