Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа не го гледав. Што го прашаа? :)

Супер беше Даниел:)

Жељко запнал српски, па српски да се пеело:)
Едното беше во стил ако сега некој го повикал да пее колку пари ќе побарал. Другото беше зошто се повлекол во себе одкога се вратил во хфактор. Како да одговори на првото незнам, па ќе побарам едно 1000€.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Каков лут пост...:pos:

Па ме изнервира бе, само Лукијан фалшот беше добар за неа, сите други онака покварено ги искритикува. Не беше фер и реална. Се гледа дека ја пече што и испадна она биберчето.

А оној дебилот Зелко нека каже една песна од Отпишани која има текст

Мене ми беше јако ко го спомна Пред дождот. Баш ме занима кој од овие циркузанти би можел да ги донесе Анастасија или тетка Вања?

Инаку, борба на суети во жирито. Да се собереме 4-ца од темава, пореални ќе бидеме во коментарите. Емина ми звучи вечерва ко исфрустрирана нимфоманка, на која некој и го скрил вибраторот.

Последно уредено:
Конечно коментарите на жирито го покажаа лицето на Балканецот и нивото на уметничка интелeгенција...Вакви вредности владеат денес...
Ако за песна која ја изведувале најголемите музички имиња во историјата може да речат дека не беше којзнае што, и ако Жељко си зема за право да досуди дали оваа песна е досадна или не тогаш ова шоу нема никаков рејтинг и никаква уметничка вредност...Даниел ја испеа одлично, тврдам дека меѓу најдобрите изведби на оваа песна кои што сум ги чул во животот. Беше и самоуверен, но коментарите како некако да го изненадија...Но, нивото е тоа...сигурно ќе поминеше подобро со А сад адио, песна која се пее во секоја ебена прчварница од Вардара па до Триглава...

Жељко за тоа досадно мислеше дека песната се изведува на многу шоуа, многу е испопуларизирана. Еве на пример I will always love you е убава песна ама од толку што сите кандидати за пеење кои сакаат да се покажат ја одбираат баш неа, малце е досадна.

Леле Тамара, увобол. Најлошо до сега, од сите емисии и сите кандидати.

Омекнал Бонд.. совршена изведба за евтина Боливудска пародија на Бонд...Вибрато нула..крајно нестабилен глас....а крајот беше...

Маид го прашаа колку пари би зел за настап.
Па право да ти кажам Маид не личи за поп пеач..... подобро нека шее фолк, по свадби и останати веселби....:)

Чекајте малце.... како тоа ние мораме да разбираме српски, а србите незнаат Македонски... демек незнаат :D

Подобро понапред да оди Бркович одколку Тамара или Лукијан, Тамара, Алекса... ;):)

Па кај нас 90 посто од народот слуша српско, на сите Ране им е омилен филм, нормално дека ние ќе разбираме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom