Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Барам, барам и не можам да најдам, што е тоа што повеќето луѓе ги тера да мислат дека оваа Тамара има нешто посебно во неа. Мене не само што ми нема ништо особено во неа, туку и не ми е пријатна за уво. Ама сепак, може е до мене...

Тамара и денес беше лоша. Не знам судииве зошто ја фалеа толку, можда до телевизорите е што не го пренесуваат звукот ко што треба али толку веќе ја нема мојата поддршка .. само првиот настап на аудицијата и беше супер и после тоа се отиде низбрдо.

ај сеа нека каже од кој беше песнава на Тамара ??? ќе се изедам жив што не ми текнува :)

Како оваа Тамара воопшто и влезе во 12-те :facepalm:

Нема лош глас карактер, само според мене нема харизма некако. Многу е повлечена и срамежлива некако. :)

Далеку е Тамара од најлоша, почекајте ја таа лепотицата што се врати минатата недела да се избламира.

Тамара е добра, денес беше подобра од минатите 2 недели, но не е тоа тоа како на аудицијата. Мене ми е симпатична, и се надевам дека ќе се покаже многу подобро понатаму.

Харис од емисија во емисија е полош. Стварно ми е криво што Милош не влезе место него. Многу ми се свиѓаше. :(

Да, Харис е стварно лош. Досега само Илма ми се бендиса

Тамара со Dont you remember и Тамара во последниве три емисии ко две различни особи. Многу ми е криво, мене ми е мила некако.

И ај нека излезе Џастин Бибер више :X3:

Денеска добро пееше Харис.... можам да речам за прв пат (y) :)

Сте приметиле дека после настапот на одреден кандидат, прв за него коментира членот од жири кој седи десно од менторот?

Сте приметиле дека после настапот на одреден кандидат, прв за него коментира членот од жири кој седи десно од менторот?

Така е и во Икс Фактор САД. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom