Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Илма или Маид ако победат, што е многу веројатно, ќе имаат кариера само во Босна. Освен Лукијан или Алекса никој нема икс фактор со кој би мрднал надвор од границите на Србија и Босна.

Оставете ги тие муабети туку кажете ако сте наслушнале нешто кој која песна ќе ја пее вечер. Во баладите кои мислам ќе ги има многу очекувам Александра, Маид и Илма да развалат. Алекса, Даниел и Лукијан ваљда ќе имаат песни што не бараат висок вокал што не значи дека е лошо. Мислам во понежен стил ќе отпејат што и реално им стои.

Оставете ги тие муабети туку кажете ако сте наслушнале нешто кој која песна ќе ја пее вечер. Во баладите кои мислам ќе ги има многу очекувам Александра, Маид и Илма да развалат. Алекса, Даниел и Лукијан ваљда ќе имаат песни што не бараат висок вокал што не значи дека е лошо. Мислам во понежен стил ќе отпејат што и реално им стои.

И јас мислам така.

Еве вечер што ќе пеат

Даниел - Сонце за три светови (Џафер)
Харис - Sve ti dadoh (Здравко Чолиќ)
Илма - Ne dam na tebe (Јелена Томашевиќ)
Доктори - Cesarica (Оливер Драгојевиќ)
Тамара - Mi nisko sami (Масимо Савиќ)
Мајд - Pisacu joj pisma duga (Здравко Чолиќ)

И јас мислам така.

Еве вечер што ќе пеат

Даниел - Сонце за три светови (Џафер)
Харис - Sve ti dadoh (Здравко Чолиќ)
Илма - Ne dam na tebe (Јелена Томашевиќ)
Доктори - Cesarica (Оливер Драгојевиќ)
Тамара - Mi nisko sami (Масимо Савиќ)
Мајд - Pisacu joj pisma duga (Здравко Чолиќ)
Не знам од каде ти се информацииве, ама ако си у право, значи неверојатно е, можам да бидам видовита...:pos:
Иначе имам некое чувство дека ќе ја пее Сонце за три светови... Не знам зошто, некако такво чувство ми дојде. :)
.
:cool:

Не знам од каде ти се информацииве, ама ако си у право, значи неверојатно е, можам да бидам видовита...:pos:

Од курир, српска страна, сега ме мрзи да ја барам.
А што си погодила?

ЕДИТ
А видов, хаха. Ќе имало и некоја девојка со него на сцена и на крај треба демек да се приближат еден до друг.

Си прочитала негде, сигурно! :P
Знам пред неколку страни прочитав дека можно е цената на пораките да била намалена во Македонија, вистина испадна тоа или само опасна лажга?

Знам пред неколку страни прочитав дека можно е цената на пораките да била намалена во Македонија, вистина испадна тоа или само опасна лажга?

И за тоа читав дека е намалена на 23 денари.

Си прочитала негде, сигурно! :P

Жими една мајка не сум видела никаде, со мајка ми уште вчера зборев и и кажав дека го имам тоа чувство и ми вика е од кај па сеа ти текна на таа песна од сите можни...:pos:Не ми се верува...

Иначе мене највише ми е страв заради изговорот на македонски што може малце да го извади од колосек.

Жими една мајка не сум видела никаде, со мајка ми уште вчера зборев и и кажав дека го имам тоа чувство и ми вика е од кај па сеа ти текна на таа песна од сите можни...:pos:Не ми се верува...

Иначе мене највише ми е страв заради изговорот на македонски што може малце да го извади од колосек.

Се шалев. Ја мислам дека ќе растури со песнава. Може ќе му биде малце проблем изговорот на македонски, али ќе го надополни тој недостаток со гласот. :)

И ова не е националистичко форсирање според вас што иде Кајмакоски во моментов на телевизија?

За вакво национализам ни замеруваат Србите на интернет форумиве.

И ова не е националистичко форсирање според вас што иде Кајмакоски во моментов на телевизија?

За вакво национализам ни замеруваат Србите на интернет форумиве.

Повеќе е за гласови отколку што е за национализам, имаат луфта од 5мин пред програма и го пуштаат Даниел за да ја потсетат публиката за кого треба да гласаат. Барем ја така гледам на тоа, еве ти гледаш како на ширење на национализам.

Отказ на стилистите сместа. Илма ја унакажале, па нема 50 години за да ја носи таа гардероба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom