Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкото шо живее во Австрија и девојката што е родена во Мелбурн растурија!(y) Па пак исмевајте ги оние од дијаспора.

Типот што живее Австрија до сега најдобар.Чудо до сега што не се пробил како пејач.Сигурно иде во финале.

Даниел општо гледано еден од подобрите досега, а од нашите можеби убедливо најдобар. Толку чисто и без трема да отпее, а да нема никакво искуство на бина, секоја му чест.

Дечкото растури ! Секоја чест ... :cuc:
Глас, однос, стил ..

+ Македонец што зборува македонски во српско шоу ! ! ! :vozbud:
Почесто Халеевата комета се појавува, отколку Македонец со 'рбет и достоинство во српско шоу :)

Ни на крај памет не планирав да гласам на вакво нешто, ама за ова може да се направи исклучок :)

Толку голем талент а толку скромен, чиста 10ка. Досега најдобар од овие што се појавиле на Икс фактор

Толку голем талент а толку скромен, чиста 10ка. Досега најдобар од овие што се појавиле на Икс фактор

Ептен е срце, има некоја таква ѕвезда така смирено збори, толку ми беше интересен кога збореше за дека нема жена и деца и дека сакал да биде млад татко, ми дојде да го гушнам човекот. Се гледа дека е отворен човек, си ја отвори душата.

А за пеењето мислам дека нема потреба да коментирам. :)

Секоја чест на младичот, класа, ова е за светско такмичење. Значи Македонциве владеат.:)

Леле браво за дечково ,растурил
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Значи земал песна од лигушот мериведер и ја прероди ,настапот и пеењето одлични ,супер изгледа и го има тој "X-Factor" во него. Ако не се вмешаат тие балкански иксфактори би требало да тепа дечково. Ме изненади ,Браво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom