Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
.

Не, оваа последната што пееше некоја балада. Немам појма која е песната, не ни слушам таква музика, ама какво гласиште извади...
А, таа што викаш ти, исто така беше многу добра. Со толкава уста, срамота да не испее добро.

Извини, сум ги помешала песните, Don't you remember ја пееше. После тоа ја слушав Turning tables, па ми се деси мала збунка.:icon_mrgr: Али у секој случај Адел беше. :)

Тоа да , се е по вкус ,али за мене никој освен Адел не може да ја пее Адел.

Па целата поента на овие шоу-а е да се најде талент, а не имитатор. Нормално дека никој освен Адел не може да ја пее Адел, ама мора со нешто да се претстават за да си го покажат гласот. Мене баш ми се свиѓаше тоа што не личеше на Адел и тоа што не се обидуваше да ја имитира.

.

Извини, сум ги помешала песните, Don't you remember ја пееше. После тоа ја слушав Turning tables, па ми се деси мала збунка.:icon_mrgr: Али у секој случај Адел беше. :)

Па целата поента на овие шоу-а е да се најде талент, а не имитатор. Нормално дека никој освен Адел не може да ја пее Адел, ама мора со нешто да се претстават за да си го покажат гласот. Мене баш ми се свиѓаше тоа што не личеше на Адел и тоа што не се обидуваше да ја имитира.

Не ,не ми се свиѓа пеењето на девојчево ,ај можеби некоја др песна ке биде подобро
А ти да не си ја видела цурата шо ја барав ?Мислам карирана кошулка носеше:)

Не ,не ми се свиѓа пеењето на девојчево ,ај можеби некоја др песна ке биде подобро
А ти да не си ја видела цурата шо ја барав ?Мислам карирана кошулка носеше:)

Кликни на видеото, потоа на каналот на икс фактор Адриа, сигурно ја има.

Не ти се свиѓа, зошо ја знаеш песната со гласот на Адел. Инаку девојчето пее одлично.

.

Ја лајкувам, па и Калиопи да ми ја подметнеше, ќе ти поверував.

Кликни на видеото, потоа на каналот на икс фактор Адриа, сигурно ја има.

Не ти се свиѓа, зошо ја знаеш песната со гласот на Адел. Инаку девојчето пее одлично.

Ја најдов на ФБ стр ,македонка била и катастрофа отпеала ,а со нејзиниот глас очекував да ја растури Џенет ама ете катастрофа испаднала

Утринава ми се појави линк од Фифи. Не само што не пее добро, не само што не изгледа на тоа што сака да изгледа, туку и цревата ми се подигнаа. Се чувствувам како жена! НЕ Фифи се чувствуваш како бугарка и изгледаш на бугарка.
Добро има ли некој од Македонија што знае да пее и е пријавен на ова шоу?

Онаа малана од Босна што растури, треба да седне во жири, а она Желкана да и го одстапи местото.

Утринава ми се појави линк од Фифи. Не само што не пее добро, не само што не изгледа на тоа што сака да изгледа, туку и цревата ми се подигнаа. Се чувствувам како жена! НЕ Фифи се чувствуваш како бугарка и изгледаш на бугарка.
Добро има ли некој од Македонија што знае да пее и е пријавен на ова шоу?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Тамара, Тамара... Скромно, оригинално, полно со емоции. Не ни знаев дека песната е на Адел. Грев е ваква девојка да не успее.

Кога се претставува Фифи срце ме стега... Имењак мој драчевски. Презимењак мој. Генерацијо моја. :pos:

Тамара, Тамара... Скромно, оригинално, полно со емоции. Не ни знаев дека песната е на Адел. Грев е ваква девојка да не успее.

Кога се претставува Фифи срце ме стега... Имењак мој драчевски. Презимењак мој. Генерацијо моја. :pos:

Ќути бе не им кажувај од кај е,малку ли сме познати по нешто друго ,сеа и од фифи

Знам дека ќе има гафови, идиотско поднебје сме :P

Изгледа не си гледал некоја аудиција од други земји. Од малкуте аудиции што сум ги гледај од балканските шоуа сеуште не сум сретнал рамен на некој од нивните идиоти. Освен можеби она девојче (од Охрид ко да ќе беше) кога не и дозволи ја да го помине ни првиот круг (што беше и нормално) а таа “кутрата“ се скина од плачење. Нашиве мислам дека се и повеќе од добри.
“НИСАМ ВЛЕГЛА“
http://www.youtube.com/watch?v=STq825WfoVM
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 17:25 ---
Зошто? Баш интересно ќе биде :)

Па не се сомневам дека ќе биде досадно, можеби ќе погледам нешто кога ќе бидат главните вечери, но само ако нема ништо друго на ТВ. Не сакам да гледам затоа што ова НЕ Е македонско шоу. Нашиве се таму колку да пополнат програма. Незнам дали си забележал како да се наоѓаме во србија, а не во Македонија, емисии, серии, филмови, реклами. Нашиве телевизии (а со тоа и нашиов народ) кога ќе види нешто српско се лепи како мува на :гомце:. Се да е само српско да е.

Како што имаше идиоти на Бугарскиот Идол пред неколку години, немало на никоја друга аудиција.
Веројатно се сеќавате... сезоната кога беше и Мустафа.

Девојкава грми! Брутално предобро, кој глас човече, а да и песнава денеска и оваа верзија и на Adele не ја вадам од глава, прв пат ја слушам за чудо, но срцекршачко болесно добро!

Изгледа не си гледал некоја аудиција од други земји. Од малкуте аудиции што сум ги гледај од балканските шоуа сеуште не сум сретнал рамен на некој од нивните идиоти. Освен можеби она девојче (од Охрид ко да ќе беше) кога не и дозволи ја да го помине ни првиот круг (што беше и нормално) а таа “кутрата“ се скина од плачење. Нашиве мислам дека се и повеќе од добри.
“НИСАМ ВЛЕГЛА“
http://www.youtube.com/watch?v=STq825WfoVM
.

Нисам влегла мислам дека е од Тетово .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom