Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
плејбек на вакво шоу, оф... :facepalm:

Да прашам ко будала, од кај позна дека е плејбек?

Да ја пофалам Србинкава позади свена, прв пат е топ средена, симпатична била бе.
Армин и го плесна на Беквалац.

Стилистот на Илма сигурно и ја правел фризурата на Беквалац. Крш.

Да ја пофалам Србинкава позади свена, прв пат е топ средена, симпатична била бе.
Армин и го плесна на Беквалац.

Стилистот на Илма сигурно и ја правел фризурата на Беквалац. Крш.
Плејбекот на Наташа и Кинескиот ѕид се единствените работи кои се познаваат од вселената...

Значи колку ме нервира ваа у бекстејџ водителкава ( не Снеже, другата) Како можеше да ја фрли ружата ебате жената ебате :mad: идиотка

А кога ќе помислам дека јас до сега мислев дека имам неподносливо пискав глас, ама ете имало полоши од мене... Фала ти Тамара што ме утеши.

Се слушаа пратечи вокали од снимката а на сцената беше сама, плус на неколку пати закасни со отвoрањето уста додека песната си течеше :)))).

А кога ќе помислам дека јас до сега мислев дека имам неподносливо пискав глас, ама ете имало попискави од мене...

Додека пееше Тамара, задремав....:)

Можам да ти најдам 10+ буквално исти вакви постови на темава, океј е сфативме еднаш...
Пред секој настап на Тамара тоа го пишувам... едноставно морам.... ако си сфатил немора да читаш.....;):)

Се слушаа пратечи вокали од снимката а на сцената беше сама, плус на неколку пати закасни со отвoрањето уста додека песната си течеше :)))).

Оф леле чим и уста да отвора не ја бива, замисли глас да пушти :))

Зошто таа ја фрлила ружата?

Кој е габоров што пробува да пее моментално?

Плејбекот на Наташа и Кинескиот ѕид се единствените работи кои се познаваат од вселената...

Actually, Кинескиот ѕид не се гледа од вселената/Месечината/сеедно. Така да останува само првово. :D

Оф леле чим и уста да отвора не ја бива, замисли глас да пушти :))

Зошто таа ја фрлила ружата?

Кој рече дека не ја бива за отварање уста? :P

Штом толку отекуваат со гостиве, нели е редот да има еден македонец гостин?

А ќе гласа некој вечерва? Јас планирам сеа две да пуштам за прв пат.

Ај не претерувајте со Сунѓерот, не е културно, а ни вкусно, имате копче игнор ако толку ви смета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom