Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
а ти каде го прочита ова ? Дај линк од кај што си ги прочитал овие правила .
Не е као официјално правило де, признавам и јас малку се изразив погрешно. :) Сепак речиси секогаш во Икс фактор се случува да има една недела пауза, заради икс причини.
Во Америка еднаш имашe одложување заради не знам некои натпревари (не ми текнува на спортот).
Пауза од една недела не е ништо страшно, се случува во речиси сите шоу-а, не е ова само Балканска работа.

На ЗМБТ има некои солидни настапи, ама кога ја пее Црно и бело, Маид е катастрофа.

Мхм. Го имам гледано видеово и можам да кажам дека Маид тука бил
далеку полош во однос сега:)
Meне па и сега ич не ми се допаѓа ,се пее нешто од балканов Здравко Чолиќ и такви некој слични ,којзнае како пее странски песни .

Meне па и сега ич не ми се допаѓа ,се пее нешто од балканов Здравко Чолиќ и такви некој слични ,којзнае како пее странски песни .
Чим досега избегава т.е. не избрал да пее странски песни, значи нешто многу многу не му лежат:)

A кога имало па тема? Само кажуваат дека има, па на крај е каша попара од жанрови и јазици.
И тоа што викаш...:icon_lol:
Ма да, минатиот пат беше диско и денс и си беше погодена, освен Тамара која пееше акустична верзија на Umbrella. Ај ќе се воздржам од коментари заради луѓето на форумов што ја сакаат.

Дај бар некој ден нека му дадат да пеат песни кои биле хит во времето на Југославија или пак песни од Евровизија:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom