Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Миле Паника ти ли си кралу ?

Чек, чек, ова малово девојче е таа Илма? Чек не ви е малце срамота за мало девојче да пишувате како има брк и демек таа е крива што излезе на крај фалш? Прво тоа што на крај се деси е зашто не слуша музика, секако дека ќе се заебе ритамот а тоа за бркот е стварно дебилно толкави мажи да коментирате за тоа.

Чек, чек, ова малово девојче е таа Илма? Чек не ви е малце срамота за мало девојче да пишувате како има брк и демек таа е крива што излезе на крај фалш? Прво тоа што на крај се деси е зашто не слуша музика, секако дека ќе се заебе ритамот а тоа за бркот е стварно дебилно толкави мажи да коментирате за тоа.

настрана бркот,веруј ми ниедно 13 годишно дете не ме така иритира како неа,има нешто кај неа што ми е одвратно,така се и понаша,никад мањег човека а никад вечег ега шо би рекле србите

Алекса душо, ако те споредам со Енриќе... Па можеш слободно вода да му носиш. :свиркам:

Рецимо победи група и колата како ќе ја делат? Некому шофершајбна, некому гратис секс у парку?

Simple нема да победи група Сирма АлахАлхмед ќе победи. Исто ко оној Аднан а Белов цело време прв......

настрана бркот,веруј ми ниедно 13 годишно дете не ме така иритира како неа,има нешто кај неа што ми е одвратно,така се и понаша,никад мањег човека а никад вечег ега шо би рекле србите

Настрана тоа што тебе те иритира ( и мене ме иритира многу), проблемот со Илма е што за нејзе се бара посебен третман само затоа што е мала, а тоа просто не е фер. Факт е дека треба да го среди проблемот со влакна на лицето, не е тоа ништо страшно. Факт е дека до сега изгледаше како тетка на секој лајв и факт е дека ќе добие и критики од секој аспект кога веќе е толку изложена на јавноста. Не може да очекува победа од една страна, а мазење од друга - на ваков тип на шоу.

Ова со фустаниве Анџелина Џоли ја имитираат изгледа....

Не го пратам многу шоуво али голем лајк од мене за Лукијан, се гледа дека ќе има голема кариера после шоуво (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom