Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
nie sme peza za razlika od grobari edvan nasite navivacki grupi se sobirat okolu 300-400 a za razlika od grobari-delieje i gi vo mnogu pogolem broj
do deka da gi stigname na nix treba da jadame leb i sol :D

Не ми се верува, ги има и фемили на анкетата и чкембари.:pos2:

Не ми се верува, ги има и фемили на анкетата и чкембари.:pos2:

па се тргнало да се пишат од сите замеји најдобрите....сигурно нема вас и Козари да ве тури некој во сериозна конкуренција haha

a inaku za najdobra navivacka grupa od balkanot vo kosarka mislam deka se grobari a i grcive ne se losi

mene edno ne mi e jasno kako nie makedoncite sme tolku tapa vo navivanje....ne mozeme da se soberime 1000 dusi a ne pa 10000 kako ovie gate7,13,delije grobari
dali lugeto vo mak navivanjeto go smetaat za glupa rabota ili sto?

a inaku za najdobra navivacka grupa od balkanot vo kosarka mislam deka se grobari a i grcive ne se losi

mene edno ne mi e jasno kako nie makedoncite sme tolku tapa vo navivanje....ne mozeme da se soberime 1000 dusi a ne pa 10000 kako ovie gate7,13,delije grobari
dali lugeto vo mak navivanjeto go smetaat za glupa rabota ili sto?

Најголема развиеност на балканскиот менталитет е во Македонија, па затоа не треба многу да се чудеме. Не зборам само за навивањето, и општо за други работи.

abe kavadarci e skoro 40 000 a ne mozeme da se sobereme 100 dusi jas ne znam sto e problemot:toe:
mislam deka toj problem go imaat i drugite navivacki grupi

Ме боли за нив на никој не признавам sd
зависи кој како ете ние за дивно чудо сме стално добра бројка
dali lugeto vo mak navivanjeto go smetaat za Gallup rabota ili sto?
па ради вас залутани души пропаѓа видете на што личите бее
[/quote]

Абе најдобри навивачи се ГРОБАРИ....Ама на Бутел хахахах

Партизан имат најлуда навивачка група и не се безвезе Партизан казнети 2 години од фифа дека нема да се натпреваруват во Фудбал.

Партизан имат најлуда навивачка група и не се безвезе Партизан казнети 2 години од фифа дека нема да се натпреваруват во Фудбал.

EДна година беше казната и Партизан повторно ќе игра европа или поточно Квалификации за лига на шампиони а за тоа дека се најлуди нема што е тука е.:salut:

Najbolje navijace ima Partizan, ko mi ne veruje, evo moze da dodje i da mi bude gost idemo na jednu utakmicu Partizana pa nek se sam uveri i da vidi sta je navijanje, pamtice ga do kraja zivota.

Ove godine Partizanu je malo falilo da udje u 4 najbolje ekipe Evrope i navijanje je bilo fenomenalno na svakoj utakmici, steta sto Partizan nije igrao u Areni gde bi bilo 20000 ljudi, ali i ovih 7000 u Pioniru su glasniji i bucniji nego bilo koji drugi pa makar ih bilo i 20000.

Partizan je bio kaznjen godinu dana samo zato sto smo razbucali one muslimane sa 11:1, mi nismo bili krivo ni za kakve incidente, kazne je prosla i Liga Sampiona je blizu, ponovice se 2003. godina kada je Partizan igrao Ligu Sampionu.

Grobar do groba

eve i ja da se priklucam na temata. za vo sala ke kazam deka se dobri Grobarite, Deliite nema da gi spomnam poso bojkotiraat na kosarkarski natprevari. Hrvatite osven navivacite na Zadar koj sto znaeme kakva stmosfera pravat vo Jazine, nemaat nekoi si dobri navivaci vo sala, a imaat dobri ekipi - Cibona i Split. Za grcite nema da zboram poso gi mrzam najveke, samo ke kazam da go gledate klipot so Horto Magiko. a ke zaboravev na bosancite, so atmosferata sto ja pravat vo nivnata Skenderija, nie kako makedonci imame loso iskustvo vo taa sala.

Знам дека се грци и дека ги мразиме, али се ипак мноооогу понапредни од нас на навивачки план. Фа997 не само Хорто Магико, напишете Гате 13 и барајте го клипот Basketball chanting 2 многу се добри.

За хрватите во сала незнам јас не сум видел многу, али на стадион се лудница, Торцида и БББ владеат во Хрватска.

Албанците да не ги спомнувам, немат некоја јака тифо сцена, додуша и не сум запознаен ни со една група од Албанија, ако има некои добри клипови постирете ги тука.

Србите ...... Ех тука веќе се знае Делије и Гробари донекаде и Фирма али мислам Фирма ги нема во кошарка, ако грешам исправете ме.

Бидејки Делије бојкотират кошарка, Гробари моментално доминират во сала ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom