Бакнување

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
smizlicka напиша:
divine напиша:
А никој не се бакнува некогаш без јазик?
gadno e bez jazik NIKOGAS

Гадно е без јазик!?!?!?!?! :shock: :o
Па ти значит не ја знајш убавината на бакнувањето.. фрката на бакнувањето не е само некој да ти пикни јазик до в грло.. :mrgreen:
ne rekov deka treba nekoj da mi go butne jazikot do grlo,ali mene ne mi ide lapanje bez jazik.ne deka e nesto najgadno na svetot ali pointeresno mi e so jazik :P

divine напиша:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol: :P

ako znae da lapa i da gi najde erogennite zoni..........hell yessssssssssssssssssssssssssssssssss........ :P :P :P :P :P

smizlicka напиша:
ne rekov deka treba nekoj da mi go butne jazikot do grlo,ali mene ne mi ide lapanje bez jazik.ne deka e nesto najgadno na svetot ali pointeresno mi e so jazik :P

Прво зборот „лапање“ е селски... а второ се надевам дека ќе се најде некој кој ќе ти ги отвори очите...

бај д веј шмизла колку години имаш?

StenmarC напиша:
Прво зборот „лапање” е селски... а второ се надевам дека ќе се најде некој кој ќе ти ги отвори очите...
?

Не да е селски, преселски е

Не сфаќај сериозно ти... „Дига“ = те пали.

Мене повеќе ми се „дига“ од бакнување по врат, тело... :D

divine напиша:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol: :P
И тоа како... посебно ако е така стручно, па кога ќе се одвои и ќе ме погледа со еден „влажна сум до колена“ поглед.... Која црна вијагра!

Мистичен напиша:
Не е финтата да ти се погоди типот, треба и ти да му се погодиш на него. Или да се изразам малку со компјутерски жаргон - треба да сте си и двајцата "компатибилни".

Немој да мислите дека сте добри бакнувачи. За некого можеби сте лоши.
ова ми се бендиса се согласувам......а и додавам дека навистина и јас мислам дека битен момент е бакнежот :o :fks:

Дефинитивно ми е битно бакнувањето и тоа ептен, но не на еден ист начин цело време!

Gi sakam baknezite.....mmmm...Od najobicen za zdravo do najstrasniot so jazik...I sakam koga maskoto znae da se lapa i jas da mozam da se prilagodam na toa.Togas e extra.Togas mozam da go baknuvam do beskraj.Rekord mi e 45 min.,bez pauza, i togas bev na 7 nebo, zaedno so nego...Najmnogu sakam da se baknuvam, najkeke se zadovoluvam taka...

Јас сакам нежни и доолги бакнежи .. Сакам да ми ја шмукаат долната усна..

Се имам бакнато со еден дечко, кој ми ја „излижа” пудрата од лицето. :tapp:

Hm...i jas sakam baknezi mnogu:) pogotovo koga ke gi dobijam od onaj sto go sakam:P togas mi se najubavi i najslatki baknezite:):):)

Jas mislam deka baknezot e mnogu biten,bidejki dodeka ne go baknes nekoj nemozes da bides siguren dali si zaljuben vo nego(od iskustvo kazuvam :):):)).

StenmarC напиша:
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:
Па добро бе човеку може бакнувањето е лоша али после ќе стане може поубаво неожеш одма да одлучиш мора и она да се прилагоди на тебе се што се сака може да се постигне и да ја прилагодиш на тебе и се друго :nenene: се откажувај толку брзо

Обожавам бакнежи. Онакви долги, нежни, полни со чувства. МММммммм....

PuMbA напиша:
Па добро бе човеку може бакнувањето е лоша али после ќе стане може поубаво неожеш одма да одлучиш мора и она да се прилагоди на тебе се што се сака може да се постигне и да ја прилагодиш на тебе и се друго :nenene: се откажувај толку брзо

Se slagam...nemoze od ednas da zaklucis dali nekoj ubavo se baknuva ili ne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom