Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола напиша:па од каде да знае како да се лапа? не глеаш дека со глупости им се полни муабетите..
наместо да се интересираат како да го задоволат машкото, ги оговараат оние кои практично се обидуваат да го научат тоа.)
всушност девојките не се никогаш криви за тоа.
како ни за било што друго кога станува збор за Љубов и Секс :wink:
gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
smizlicka напиша:gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
smizlicka напиша:gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
divine напиша:А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?![]()
FortunE напиша:Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?![]()
мх мх мх :lol:
StenmarC напиша:divine напиша:А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?![]()
divine напиша:Ајде трк на лапање!!! :lol: :lol: :lol:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol:![]()