Бакнување

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:

Пааааааааааа, лично мислам дека и не е се до бакнувањето. Не знам ама бакнувањето ми иди некако како зачин иако знам понекогаш да се бакнувам по неколку минути.

Бакнежот е делот според кој што мошеж да судиш за интензитетот на една врска. Јас за себе многу милувам да бакнувам, а и да ме бакнуваат. Многу љубам бакнежи. :lol:

Бакнежот е можеби ај да не претерам најбитна, ама една од побитните работи околу водењето љубов.
По бакнежот може да разоткриеш за каква личност станува збор пасивна, ладна, жешка, страсна, а пред се искусна во тоа што планирате дфа го правите или не.

Има луѓе кои се бакнуваат со чувство и страст, прават градација на бакнежите и луѓе кои се бакнуваат механички.

Си сакам и нежни бакнежи, но богами и "полни" со страст. Мразам едноличност во бакнувањето и досадно вртење со јазикот :D
Но, најмногу ме нервира кога до мене слушам како некои се шлапаат премногу гласно, ти се чини ќе се изедат тука (а можеби и легнат) :lol: Вештината во бакнувањето може тотално да ме збудали :lol: :oops:

najvise me nervira koga nekoj se baknuva bez kontrola i najkraj mozno e ali mnooooooooooogu mnooooooogu retko da ostanam "malkucka" izligavena....bljak!

Битно е како не.
Незнам друго што да пишам, опфативте скоро се и со сите се согласувам. :fks:

Кога веќе се е опфатено, кажете хмм најдобар бакнеж или нешто слично во животот. Мене искрено тоа ми беше бакнеж со вкус на кафе, претходно пиефме кафе, со таа девојка се мував одамна ама у свежо сеќање ми е.

Стенмарк и јас го имав тој проблем одсекогаш ... ептен нема шанси да сум со некого што не се бакнува убаво ... така да Тончи многу ќе се ако ги бројам :lol: :wink:
А никој не се бакнува некогаш без јазик? Дека не го спомнавте тој детал ... :lol: :lol: :P

Па добро, не збориме само за „француски бакнежи“.
Мене (алтернативно најдобар бакнеж) ми е под (до) увце, или до усните.

па од каде да знае како да се лапа? не глеаш дека со глупости им се полни муабетите..
наместо да се интересираат како да го задоволат машкото, ги оговараат оние кои практично се обидуваат да го научат тоа. :))

всушност девојките не се никогаш криви за тоа.
како ни за било што друго кога станува збор за Љубов и Секс :wink:

BAKNUVANJE

a ja pa najmnogu mrazam nekoj koga ke pocne da mi gi grize usnite i koga ke pocne da me ligavi.vikaat deka so po strasno se baknuvas poise kalorii topis na teloto.

STAY DANGEROUS AND THINK FREELY! :x :roll:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom