Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто бе ајде да пробаме како тој типот што скока од карпана:cheeky1:
Само да не биде после:music5::pop::angel1:
Незнам типов како преживува. Јас им ги имам видено ова „оклопите” на другариве ама ова е стварно ненормално
Иначе онаа страната со финтине со клиповите добра е и може нешто да се проба. Побарај на интернет имаш и техники на мењање брзини, вртење педаљи итн

TODAY WAS THE DAY!

Денес какво возење падна низ градов ау...скоро никад боље.
Возев со другари 5 саата без прекин!
Кај не бевме од К. Вода па до Карпош

Утре ако е убаво како денес, пак исто

Aj kazi koe vreme idete ako vidam nekoja gruba biciklisti da znam deka ste vie :):):)

betogrozdanov45 напиша:
TODAY WAS THE DAY!

Денес какво возење падна низ градов ау...скоро никад боље.
Возев со другари 5 саата без прекин!
Кај не бевме од К. Вода па до Карпош

Утре ако е убаво како денес, пак исто
Јас се возев со Бето абе дрво живо незнае да скока:bip: :kajg: .

Абе тоа е кршење точакот не возење. Иди на планина и уживај во вожњата

Има ли барем една Македонска веб-страна за велосипеди и цени?

македонска веб страна незнам, ама оваа ти е добра
www.beyondbikes.com
Иначе за кој дел те интересира пиши на пп и во рок од 2-3 дена ќе ти кажам цена

Dosta kukate vremevo ova ona po vakvo vreme e naj keif :) na kej na vardar e ova :)
jas7xp.jpg

krusha03 напиша:
Абе тоа е кршење точакот не возење. Иди на планина и уживај во вожњата
Не бе не е кршење точак тоа тоа ти е уметност, кршењето е резултатот само :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Јас секоја сабота и недела си се возам по стаза со точачето мое. Мн ми е топ онака. Аовој кој и да е слика на снегов со точак,ако стварно го возел може само да кажам дека нема 3 чисти у глава.

Еј се сеќавам зимоска кога се возевме со еден другар кога беше она најладното и овој кога излизка на мразот матер си еба, падна на стомак и не застана продолжи да се лизга :pos:

Сега се вративме од водно со еден другар се пуштавме по стазата провалија или колорадо како што некои ја викаат. Времето беше одлично и беше супер вожња, само другаров мавна лошо на една дупка и му се свитка малку бандажот. Мора да си земам кацига да не се глупирам вака да идам. Овој си има и оклоп за груди,раце и рбет, штитници за нозе и кацика, а јас така „гол” ни ракавици не ставам

Ја неможам да возам без ракавици. Одма ми се праат жуљеви а тоа нервира. Иначе и ја сеа се враќам од возење бев негде у Црниче се акав по уличињата и у Центар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom