Бајадера

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еден од најубавите десерти!
Мислам дека има совршен вкус на комбинација од чоколадо и бадем. Вистинско чоколадно задоволство :trepka:

Обожавам бајадера да јадам, посебно онаа на Краш во бомбониера. Бајадерата е и првиот хрватски заштитен производ.

20091016_111017_bajadera_2_V.jpg

newProduct_img_24_si.jpg

Но тука се и домашните колаченца бајадери и домашната бајадера торта.

ledena-bajadera.jpg
3083-bajadera.jpg

Дали бајадерата ви е еден омилените чоколадни десерти?
Сакате да добивате Бајадера бомбониери, дали често подарувате? Или пак сакате домашни подготвени колачи бајадери?

Јас како мало дете се радувам кога некој ќе ми донесе бајадера :pipi:

hmm porano gi jadev mnogu....

Mnogu se vkusni :)

Уште не е измислено појако благце (закон збор :)) од бајадера, може да и е конкуренција едино Моцарт кугла, ама сепак не е тоа тоа, бајадера како знае да орасположи-никој!!
Не за џабе највисоко котира на листата поклони за слави и родендени, Чери, Атланитис и на врвот е Бајадера.

А само мене бајадерава од Краш не ми се допаѓа, или има уште некој ? Одамна ги јадев, и ми беа вкусни. Ама сега пред една недела пробав, и не знам.. нишо посебно :)

Ја обожавам бајадерата на Краш, али од домашна мерачки направена нема повкусна..:vozbud:
Бајадера како подарок никогаш не ме изневерила.

Не постои ништо на светов повкусно од бајадера од Краш...особено ако е потазе па во уста се топи
_hungry__revision_by_Mrichston.gif

Одлична е и затоа што е посна, па може да се јаде и во време на пост, како сега на пример. :)

Беше одлична ама ја расипаа. Сега има вкус како да јадеш шеќерен прав.

Не сум луда по бајадера, ама ако ми понудат ич не мислам два пати да прифатам. :icon_lol: Бајадера си е класика!

Awaaaaaahaaa :(
Ќе си пукнам со сликиве.
Јадам домашна, купечка ..секаква.
<3 бајадера

Уф уф, да има сега, посебно домашна..ммм :):baeh:

mmmmm vkusno ... da mozam samo bajadera ke jadam nisto drugo ne mi treba :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom