B M W

• Креатор на темата Креатор на темата stoke_vm
  • Време на започнување Време на започнување
дали можи да се прај муабет а DEUTSCH mashine ?2?2?2?2?2????2?2?2?

poubav aftomobil od BMW spored mene NEMA. Golem FAN na Z4 i 625.
BR ZA TEMAVA

2007-Hamann-BMW-M6-Widebody-Side-Angle-Open-Doors-1280x960.jpg

Добро бе 6-ката има вакви врати? Или некој си ја тјунирал....
Оваа е сигурно тјунирана, најлесно може да се познае по бандажите, по вратите, и по тоа што има лепенка HAMANN на шофершајбната:)(не мора да значи за ова со лепенкава, чисти пример бидејќи кога станува збор за HAMANN сигурно е тјунинг):):):)

3-те мислења отидоа... Назад на темава. Го видовте серија 1 кабрио на насловна? Има некако шмекерски изглед, не е многу гломазно и ми се допаѓа... Што мислите?

Pa BMW Serie 1 e super koli4ka nema so posebno sega novive sto se proizvedeni.Super se site BMW avtomobili,najsportski germanski proizveduvac na avtomobili i dr.So eden zbor sovrsenstvo e BMW a posebno M modelite.

многу сум запален по 320...дајте некој ако има чисто да ме извози еднаш да ми пројде меракот:helou:

Во постот на твити се гледа новата шестка, и морам да признам дека е многу посимпатична особено во задницата од сегашнава, сега го има тој гранд туринг шмек.

Ако не се лажам, во постот на твити се гледа прототипот за новата ОСМИЦА, не шестка.

Само Германска марка за комфорт и одржавање, а ако сакаш брзина Италјанска!

Баш напротив, французите (да не режам Пежовците) го држат приматот кога станува збор за комфорт...
Во последно време зацврстуваат, иначе имаат најмека вожња...

Го видовте серија 1 кабрио на насловна? Има некако шмекерски изглед, не е многу гломазно и ми се допаѓа... Што мислите?

Кецот испадна многу интересна платформа. Стандардната, би се подразмислил.. али, купето и кабриото се многу интересни.

bmw730.jpg

Може да се покаже и нешто постаро нели !? :)
Model 730i
188 ks

А што се однесува на комфорот..
Колава е стара скоро 20тина година а е лудница внатре..
За новите и не сакам да размислувам што и како имаат :D
bmw730i.jpg

Страшно многу ми се допаѓаше кај постарите бемвејци тоа што се е ориентирано кон возачот. Централната конзола е под агол кон возачот.
Самата кола им кажува на сопатниците... еј, не р`чкај.. не ти е место тебе тука... има човек позади волан.. за него се овие тука :)

Кога сме веќе кај муабетот... новата Z4:

z4_new.jpg

z4_new-%281%29.jpg

Ова е веќе нешто друго... Ова БМВ е далеку подобро од неговиот претходник кој како да беше делкан со тесла. Сигурно ке има успех во продажбата.

Ако не се лажам, во постот на твити се гледа прототипот за новата ОСМИЦА, не шестка.

Можеби предниот дел те лаже, ама овие се истите слики кои беа во германскиот ауто билд за новата шестка. Инаку да има некој сличности во носот, ама мора во прфил да ја видиш линијата за да ти е јасно дека станува збор за купе а не за кла од луксузна класа.

леле масиниве се закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom