Azax Syndrom - 3D Vision Rec/Israel @ Club B2

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
26 октомври - петок

Отварање на trance сезоната во клуб B2

Прва журка:
AZAX SYNDROM - 3D Vision/Israel

www.myspace.com/azax
www.3dvisionrecords.com

+D.D DJs

Влез на врата: 300 денари

------------------------------------------------------------------------
Значи транс сезоната во клубот B2 почнува од 26-ти октомври, секој втор петок ќе гостува по еден транс артист. Биче лудилооо...
Ова ми се допаѓа, psytrance сцената излегува на површина.

:vozbud: me happy..одам обавезно.Ама го нема B2 на my space или не гледам убаво ??? како и да е УБАВО ИМ ТЕКНА :pipi:

napredwebok2.jpg

pozadiwebxy9.jpg

Клабери, на 26-ти сите спремни, накркани, и напаѓаме у B2. :ojea:

епа нека ни среќна и бериќетна нова psytrance сезона. идеме на azax обавезно, а башка и картата не е многу скапа, видеме се у Б2

Ае карта ефтина, ама пиење у Би 2 е многу скупо, значи праиме стандард шема, Магнум на кљупи, или rakkeyah, кој што си милува па внатре жур, и пиење вода само у ЊЦ. :pos:

Јас дефинитивно ке одам на Азакс :) Се гледамееееееее

И конечно дојде датумот кога Azax доаѓа у Скопје, тоа е утре.

На кои им се иде со нас на жур ПРИЈАВУВАЊЕ во постовите под мене!

Review за Azax Syndrom

Сега се вратив од журка, нозе не ме држат, и еве седнав на ком да напишам ривју...

Морам да кажам дека декорот и сите визуелни ефекти беа одлични, според најавите на Дани, B2 изгледаше као вселенски брод.

Епа вака сега...
Како прво од музичка гледна точка, музиката као hard progressive, psy, full-on секој навлезен во тие правци би ја пофалил, значи DD напраиле одличен избор на траки, а и Azax одлично го сврте новиот албум.

Па да доловам малце од атмосферата, на почеток у 23 часот Satelite загреваше со као да го наречам незнам hard progressive или мек psy... некоја мешавина, а од 00 часот NAVIGATOR пушташе psy full on транс до 1 и пол и дојде чоекот тако звани Azax Syndrom и веќе се смени цела атмосфера на up level, и ломеше типов до 4 часот и после него нормално најдоброто за крај Дани Bushava Azbuka, и се знае што може да се очекува од него Chemical траки, па GMS, па Growling Machines и слично.

Е сеа морам да спомнам и лошата страна на журот, т.е. журот у глобала беше одличен, но луѓето такозвани фејкери и позери го кварат цел просек на еден одличен жур. Тоа дебели створења се бутаат, тоа пијани фејкери поминуваат на секоја минута наваму натаму, а гужва 1000000. Мислат ако дошле на транс журка, као кој знае кај дошле, за гурање и проаѓање ваму таму си има институции тако звани кафани каде што сите тие „фејкери на журка“ у кафана се на исто ниво со останатите кафанџии. Е ова многу ме изиритира, ем нема кај да денсаш на раат ем те бутаат и ти проаѓаат покрај тебе, незнаат да стојат на едно место п***а им м***р, добро е што после 4 сите фејќери и позери се разбегаа и останаа само клаберите, се отвори простор за денсање колку сакаш и со последни сили издржавме до крај да го дослушаме Дани. :wink:

Друга работа, таблашите, е овие баче се лудило, значи што ти праи табла, скока 2 метра у вис и паѓа на земја и пак стануе и пак се треска, јаоо тоа не е полка, не е целка, цело и пол бре... :pos:

И исто интересен момент на крај коа заврши журот идам ја така до првата трафика купувам сок да се освежам, пошо бев сув као барут, и едни дечки таблаши во истата трафика купуваат ризли „...и цел избезумен на таблета идам до првата трафика купуем ризли и роламе така едно Џ со другарчињава и ондак сме хај и као нови спремни за нареден жур, фала Луди чао...“.

П.С. И да споменам Ива и Фич ме напуштија 1 час после влегувањето во B2, ова беше најкратко време некој што седел на жур. :)

Фотки... очекувајте у наредните денови овде.

zurkata bese odlicna, guzva kolku ti dusa saka,(pa i kolku ti neke u isto vreme) azax napravi dobar set, full on za merak. dani po negov stil izraeli psy, a okolu lugeto, kako so rece vodkamixx imase baegi ne-za- na- zurka -luge, slucajno doletani, pravat guzva samo, izgubeni u prostor, a dekorot na b2 bese super,bas kako space ship, imav cuvstvo deka se naogam u planetarium

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom