Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си но донекаде...Ferrari F12 Berlinetta во 1/43 размер ја има bburago 4.95€ и hotwheels elite 49.00€ што во крш не ми се верува да ја имаПрегледај го приврзокот 189494
Хаха, ајде добро, така нека биде. Уствари ќе сфатиш еден ден, сите на почеток сме мислеле така.[DOUBLEPOST=1524344951][/DOUBLEPOST]
За болидот не знам, ама голфот е скап, барај на ebay има поефтини.
Плус и давачки ќе платиш, а и Кина е далеку, па може да ти стигне и во делови. :ROFLMAO:

Последно уредено:
Имам неколку прашања во врска со diecast автомобилите и моторите, како да се заштитат од корозоја или загуба од сјајот, дали мора да се во стакло или acrlyic glass plastic, оние пластични кутии или слично.

Имам неколку прашања во врска со diecast автомобилите и моторите, како да се заштитат од корозоја или загуба од сјајот, дали мора да се во стакло или acrlyic glass plastic, оние пластични кутии или слично.
Од корозија нема спас, каде и да ги чуваш, Diecast cancer го викаат тоа. Лош материјал при изработка и нема спас, се распаѓаат моделите.
Инаку од прашина или во стаклена комода или пластични кутии. Подалеку од директно сонце и влага.

Од корозија нема спас, каде и да ги чуваш, Diecast cancer го викаат тоа. Лош материјал при изработка и нема спас, се распаѓаат моделите.
Инаку од прашина или во стаклена комода или пластични кутии. Подалеку од директно сонце и влага.
Кои се најквалитетни производители според тебе?

Од прилика после колку години им се губи сјајот и почнуваат дс корозираат?

Од прилика после колку години им се губи сјајот и почнуваат дс корозираат?
Хахаха, немаат рок на траење. За сјајот, малку полир паста и како нови се. И не е класично кородирање, само се распаѓаат. :D
Немај гајле, не сум видел до сега Bburago/Maisto да се распадне од diecast cancer.

Хахаха, немаат рок на траење. За сјајот, малку полир паста и како нови се. И не е класично кородирање, само се распаѓаат. :D
Немај гајле, не сум видел до сега Bburago/Maisto да се распадне од diecast cancer.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА , Јас не дека сакам bburago и maisto, татко ми ни во лудило не би ми дал 50-60 евра за 1/43 размер автомобилче...има време за тоа, сега за сега нека си остане ferrari bburago race and play

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА , Јас не дека сакам bburago и maisto, татко ми ни во лудило не би ми дал 50-60 евра за 1/43 размер автомобилче...има време за тоа, сега за сега нека си остане ferrari bburago race and play
За 60 ЕУР има многу добри 1/18 модели и 1/43 размер веќе никогаш нема да сакаш да погледнеш. :) Сепак ти си знаеш најдобро.

Некој да сподели слика од Ferrari автомобилче што има, не е битен размерот

jas gi imam 30, 1/43
ama se krenati od decava da ne mi gi najdat, denovive ke slikam. bas tvojot model go nemam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom