zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Не до толку колку што мислиш, јапонците ми се на прво место.Ти си Porsche Bloodline јасно е веќе Зоц![]()

До душа и америте во последно почнаа да ми "матат вода".

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не до толку колку што мислиш, јапонците ми се на прво место.Ти си Porsche Bloodline јасно е веќе Зоц![]()
i beemvinja imam okolu 30 modeli, moze i poveke samo 1/43Автомобили во размер 1/43 и диорама од BMW салон 1/43 Прегледај го приврзокот 189738 Прегледај го приврзокот 189739 Прегледај го приврзокот 189740 Прегледај го приврзокот 189741 Прегледај го приврзокот 189742
Koga ke bides vo moznost napravi fotosesija na ferrari i bmwi beemvinja imam okolu 30 modeli, moze i poveke samo 1/43
Ејј мислам дека сериозно ме зезаш веќеНе до толку колку што мислиш, јапонците ми се на прво место.
До душа и америте во последно почнаа да ми "матат вода".Ваљда тоа со годините.
![]()
Џипови, категорично НЕ, само искусни спортисти.Ејј мислам дека сериозно ме зезаш веќенајисто и кај мене, во последниве години јапонциве така неверојатно ми перат памет да немам муда да гледам други брендови а за америте делумно сум заразен, Jeep е дар од мајка природа човек не може да смисли такво нешто
п.с. ако се сеќаваш на кореецот феригелер од инста и тука што го објавив, колекционер левел про
исто се фокусираше само на Порше, има нешто искуството што си прави, прав си тука Зоц.
Респект Зоц, за вкусови не се расправаЏипови, категорично НЕ, само искусни спортисти.![]()
Имаш во 1/18 размер од Motormax, само караван и е триестина евра.Барам Алфа Ромео 159 само да е поголема од 1/43...се утепав барајќи по интернет и не можам да најдам. Некој поупатен да помогне? Фала
1/43 se taka?[DOUBLEPOST=1525702998][/DOUBLEPOST]ПоПрегледај го приврзокот 190281 лека се зголемува колекцијата
pisi koi modeli se.1/43 se taka?
Go zedov pred 3 dena vo venecija za 4 evra[DOUBLEPOST=1525766284][/DOUBLEPOST]ferari 488, go nemam, od kade go kupi? go donesoa veke vo krs?
@Bojco dali ja slika ti ferrari kolekcijata?[DOUBLEPOST=1525799731][/DOUBLEPOST]Go zedov pred 3 dena vo venecija za 4 evra