Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
малце ме подновија роднините за нова година :)
DSC00031.jpg
DSC00032.jpg
На горната слика Mercedes CLK GTR (купен е во Сен Тропе) и Bugatti Veyron Pur Sang(купен во Мајнц),на долната слика Veyron Super Sport (купен во Мајнц) и Veyron16.4(купен во Фрајбург) ... 1:18 се сите , имам и портокалов авентадор ама подоцна ќе го сликам , сега ќе идам во школо :)

Прегледај го приврзокот 38418
Прегледај го приврзокот 38419
На горната слика Mercedes CLK GTR (купен е во Сен Тропе) и Bugatti Veyron Pur Sang(купен во Мајнц),на долната слика Veyron Super Sport (купен во Мајнц) и Veyron16.4(купен во Фрајбург) ... 1:18 се сите , имам и портокалов авентадор ама подоцна ќе го сликам , сега ќе идам во школо :)
Одлични модели, само првите златно и шампањ пониклуваните некако "шабански" (лично мислење), мислам на бојата не на моделите. Ај со здравје да си ги возиш. :)

So ogled na toa sto ovie modeli voglavno gi ima tuka, mozebi i site, neznam ne sum zagledal, oti od konkretnive nisto ne me zanima, a cenata po koja gi nudi e vo prosek po 15 evra od model, mislam deka nema logika, zosto vo prodavnica novi se poeftini.
Vo red e ako gi nema tuka i se nabavuvani od stranstvo, pa uste ako se preku internet, ima i transportni trosoci, postarina i dr.
--- надополнето: 28 декември 2011 во 14:34 ---
Прегледај го приврзокот 38418
Прегледај го приврзокот 38419
Cestito novi modeli, kolega!:)

nemav vo predvid toj kolekcioner sto gi dava 520 evra site....pod negoviot oglas ima drug, ima mnogu koli 1/43 ne pisuva cena...no ima dosta stari modeli sto gi nema veke po prodavnicite.

Ако има некој Ferrari (автомобили, не болиди од F1, по можност од 1985-та па наваму) во размер 1/18 за продавање нека ми пише по ПП. :)

Колегата Легионер спомна Застава 101, па решив да ја претставам мојата.

ZASTAVA 101/1100, DeA/IST
IMG_3751.jpg

IMG_3752.jpg

IMG_3753.jpg

IMG_3754.jpg

IMG_3755.jpg

YUGO 45, by DeA/IST
YUkoli001.jpg

YUkoli002.jpg

YUkoli003.jpg

YUkoli004.jpg

YUkoli005.jpg

YUkoli007.jpg

YUkoli008.jpg

YUkoli009.jpg

YUkoli010.jpg

YUkoli006.jpg

И една зедничка слика на возилата кои владееја ширум бившата ни држава СФРЈ.
YUkoli012.jpg

YUkoli013.jpg

YUkoli015.jpg

Ти завидувам човек, страшна колекција имаш!

Последниве модели од кај можи да се најдат и по која цена?

site li se 1/43??? prodavas nekoja od niv???
Да сите се 1/43, а за продавање немам. Имав уште еден 101 ама пролетоска го продадов на еден од Нови Сад.
Ти завидувам човек, страшна колекција имаш!

Последниве модели од кај можи да се најдат и по која цена?
На интернет има доста сајтови специјализирани за продажба на колички каде може да се најдат, а секако и на 'ebay'.
Yugo-to i 101 ми ги донесе еден роднина од Полска каде по трафики излага некоја новинска серија на колички заедно со соодветно списание за истите.(www.kultoweauta.pl), а тристачот го земав од тука www.carmodel.net
--- надополнето: 28 декември 2011 во 21:24 ---
Да сите се 1/43, а за продавање немам. Имав уште еден 101 ама пролетоска го продадов на еден од Нови Сад.

На интернет има доста сајтови специјализирани за продажба на колички каде може да се најдат, а секако и на 'ebay'.
Yugo-to i 101 ми ги донесе еден роднина од Полска каде по трафики излага некоја новинска серија на колички заедно со соодветно списание за истите.(www.kultoweauta.pl), а тристачот го земав од тука www.carmodel.net
Eve eden 101 vo zelena boja http://www.carmodel.net/zoomPage.php?NTE0Mzg8Oj4wPDo YWRkVG9DYXJ0KCdTVk5VTFUxUFJFVk1Venc3UGxCU1JDMHRZV3hzTFRBdE16QXRNUzB3JywnJywgJycsICcnLCcnLCAnYWRkLTEtNTE0MzgnLCAnMCcp

А еве и еден бугарски сајт каде што ги има, па ако имате некој во Бугарија може да ви ги набави. http://modelcarbg.com/index.php?opt...&category_id=106&Itemid=58&vmcchk=1&Itemid=58

rastar..neznam od kade izlegoa...ama gi prepolnija prodavnicite za igracki...a i dobro gi izrabotuvaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom