Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си Porsche Bloodline јасно е веќе Зоц :unsure::D
Не до толку колку што мислиш, јапонците ми се на прво место. :)
До душа и америте во последно почнаа да ми "матат вода". :love: Ваљда тоа со годините. :ROFLMAO:

Не до толку колку што мислиш, јапонците ми се на прво место. :)
До душа и америте во последно почнаа да ми "матат вода". :love: Ваљда тоа со годините. :ROFLMAO:
Ејј мислам дека сериозно ме зезаш веќе :ROFLMAO: најисто и кај мене, во последниве години јапонциве така неверојатно ми перат памет да немам муда да гледам други брендови а за америте делумно сум заразен, Jeep е дар од мајка природа човек не може да смисли такво нешто :LOL: п.с. ако се сеќаваш на кореецот феригелер од инста и тука што го објавив, колекционер левел про :D исто се фокусираше само на Порше, има нешто искуството што си прави, прав си тука Зоц.

Ејј мислам дека сериозно ме зезаш веќе :ROFLMAO: најисто и кај мене, во последниве години јапонциве така неверојатно ми перат памет да немам муда да гледам други брендови а за америте делумно сум заразен, Jeep е дар од мајка природа човек не може да смисли такво нешто :LOL: п.с. ако се сеќаваш на кореецот феригелер од инста и тука што го објавив, колекционер левел про :D исто се фокусираше само на Порше, има нешто искуството што си прави, прав си тука Зоц.
Џипови, категорично НЕ, само искусни спортисти. :ojeaa:

Барам Алфа Ромео 159 само да е поголема од 1/43...се утепав барајќи по интернет и не можам да најдам. Некој поупатен да помогне? Фала

Барам Алфа Ромео 159 само да е поголема од 1/43...се утепав барајќи по интернет и не можам да најдам. Некој поупатен да помогне? Фала
Имаш во 1/18 размер од Motormax, само караван и е триестина евра.
Во 1/24 размер имаш од Welly, Motormax,Motorama и Bburago, како што гледам по нет и се исто ефтини.
Кај нас ако има некои остатоци да најдеш, не ги носат веќе тие брендови, освен Bburago.

1/43 se taka?[DOUBLEPOST=1525702998][/DOUBLEPOST]
pisi koi modeli se.
Ferrari F12, Ferrari italia, Ferrari enzo, Ferrari 488gtb, Alfa romeo gulia, lamborghini huracan, audi a4 i bmw x6, site 1/43 da[DOUBLEPOST=1525715073][/DOUBLEPOST]IMG_20180507_194231_365.jpg
Audi A4 1/43 Welly

Последно уредено:
ferari 488, go nemam, od kade go kupi? go donesoa veke vo krs?

ferari 488, go nemam, od kade go kupi? go donesoa veke vo krs?
Go zedov pred 3 dena vo venecija za 4 evra[DOUBLEPOST=1525766284][/DOUBLEPOST]
Go zedov pred 3 dena vo venecija za 4 evra
@Bojco dali ja slika ti ferrari kolekcijata?[DOUBLEPOST=1525799731][/DOUBLEPOST]IMG_20180508_190712.jpg
На мислење сум, сакав колекцијата да ми биде само црвена и сива но и жолтово ламбо ми прави кејф 199 ден е во веро од welly, што мислите да мешам или само црвени и сиви???

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom