Автомобил до 8000€

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Brat Folksvagen si e Folksvagen znaj i da se rasipe ima delovi a ne za reno,pezo,citroen delovite se ogin i tesko se naodjaat orginal... pa vidi a za hyuindai ili daewoo ne bi ti preporacal bidejki posle nekoe vreme tie tesko se pravat i se mnogu rasipuavaat za toa moj predlog ti e VW ako si za polo zemi si ne e vazno dali e 1.1 ili 1.3 toa e samo kubikaza ako si po pojakite pa zemi i 1.5 ili 1.8 dizel se zavisi dali bi bil spremen da dades 9 ili 9,5...se zavisi od tebe ama znaj deka sto i da zimas zemi si dizel posto pomokjnite dizel avtomobili si ja imaat snaga duri i 15 god posle toa od iskustvo ti zboram toa posto imam Golf III ...vidi si pak

Brat Folksvagen si e Folksvagen znaj i da se rasipe ima delovi a ne za reno,pezo,citroen delovite se ogin i tesko se naodjaat orginal... pa vidi a za hyuindai ili daewoo ne bi ti preporacal bidejki posle nekoe vreme tie tesko se pravat i se mnogu rasipuavaat za toa moj predlog ti e VW ako si za polo zemi si ne e vazno dali e 1.1 ili 1.3 toa e samo kubikaza ako si po pojakite pa zemi i 1.5 ili 1.8 dizel se zavisi dali bi bil spremen da dades 9 ili 9,5...se zavisi od tebe ama znaj deka sto i da zimas zemi si dizel posto pomokjnite dizel avtomobili si ja imaat snaga duri i 15 god posle toa od iskustvo ti zboram toa posto imam Golf III ...vidi si pak

Јас возам Daewoo на тетин ми. Коска е количето. Chevrolet ги заебаа. Поарно Даеву. Не ги глеате Тиковците? Парче праат. Голф 3 на два месеци рамена се менуваат

Јас возам Daewoo на тетин ми. Коска е количето. Chevrolet ги заебаа. Поарно Даеву. Не ги глеате Тиковците? Парче праат. Голф 3 на два месеци рамена се менуваат

ЛОЛ се обидуваш да споредиш VW со Daewoo:pos2::pos2::pos2:,или уште полошо Голф и Тико :pos:

Кола до 6000 евра (или 7000 ако иам среќа), не мора да е нова, ама да не е и тенџере. Ми треба одговор брзо.

Na Golf 3 se menjaat ramenja na 3 godini? Gresis drugar, moze si zaboravil da pises edna 0 pa da bide 30god.Daewoo se kvalitetni koli, site japonski koli se kvalitetni, evtini se i za kupuvanje, ali delovite im se...
Zglob za Golf 2/3, Passat, Jetta od taa godina e 1426denari kon mene,zglob za Honda Civic e 2480denari,za golf 5ka e 2500denari a za HONDA Accord VI 3100denari, ne mozam veke da baram od cenovnikot ova samo kolku Dzis da vidi, za ford fokus e 2450 denari.

Јас би размислувал помеѓу Дачиа и Фиеста, Дачиата јес да има рено мототр но таа е правена стрикно за пазарот во источна европа таа е правена за возење по не квалитетни патишта со дупки итн. пример за издржливост: Зборев со еден таксист кој имаше дачиа, дечкото имаше поминато 225 000 км за 2 години без никаков дефект само со редовен сервис (филтри, масло, плочки итн) тоа му била 3 Дачиа и поминувал по 300 000 км зборам за 1.5 дци мотор епа сеа ти сметај дали се исплти, Фиестата ти е во секој случај подобра кола од дачиата зборам за дизајнот и има поквалитетен ентериер и сл. Ако мислиш за Фиеста со бензински мотор 1.4 90 коња, е тоа братче ќе те изеде со бензин троши ко лудо а дизелот сосема спротивно
поздрав

Зглоб за Хонда акорд = 35 евра. Зглоб за Голф = 45 евра. Зглоб за Форд 40 евра. И како рековте, кои делови се поскапи?

тоа ти е балканскиот менталитет, за спечали пари за да си купи голф и си мисли дека го фатил господ за брада, не дека седнале во јапанац па тука делат совету, туку ете се рекло некогаш голф и тоа е............................

Kia Picanto земи си друже,колава ја имам година и пол и сум презадоволен ја возиме тројца и е перфектно возило.за 8000 евра имаш со фул опрема а има и стандард,тоа е околу 7000евра,со пикантото фамилијарно бевме во германија-полска и сме презадоволни јас би ти препорачал:smir: на отворен пат ако ја возиш 100 110 не троши повеке од 5,8л

Кола до 6000 евра (или 7000 ако иам среќа), не мора да е нова, ама да не е и тенџере. Ми треба одговор брзо.

Сакаш Seat Cordoba од 2003 дизел, ТОП одржувана (само најскапи моторни масла менувани два пати годишно), звучи и троши исто како кога беше нова, без никаква фалинка. Има поминато 107 илјади од кои повеќето умерено возење по автопат. Никогаш, ама никогаш не е малтретирана ниту пу пу удрена, а тоа се познава истиот момент кога ќе седнеш во неа. Апсолутно се работи, нема никаква ситница која треба да се поправа. Колата е кукла и е твоја за 7000 евра.

Со еден резервоар (2500 денари) проаѓаш 1200 км надвор од град и околу 800 километри исклучиво градска. Моторот е 1900 кубика и на угорници корне како луд, а ако брзаш - по автопат без проблем одржуваш 140-150 км/х и без драми држиш темпо со сите беемвиња и мерцедеси.

Бонус: четири нови премиум Michelin Energy Saver гуми (купени пред 3 месеци, произведени 2009).

cordoba.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom