Попај
Буржоазија
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 699
- Поени од реакции
- 9
Германските не се???Spored mene Golf 4.Nemojte japonski marki skapi se za odrzuvanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Германските не се???Spored mene Golf 4.Nemojte japonski marki skapi se za odrzuvanje.
Германските не се???
Brat Folksvagen si e Folksvagen znaj i da se rasipe ima delovi a ne za reno,pezo,citroen delovite se ogin i tesko se naodjaat orginal... pa vidi a za hyuindai ili daewoo ne bi ti preporacal bidejki posle nekoe vreme tie tesko se pravat i se mnogu rasipuavaat za toa moj predlog ti e VW ako si za polo zemi si ne e vazno dali e 1.1 ili 1.3 toa e samo kubikaza ako si po pojakite pa zemi i 1.5 ili 1.8 dizel se zavisi dali bi bil spremen da dades 9 ili 9,5...se zavisi od tebe ama znaj deka sto i da zimas zemi si dizel posto pomokjnite dizel avtomobili si ja imaat snaga duri i 15 god posle toa od iskustvo ti zboram toa posto imam Golf III ...vidi si pak
Јас возам Daewoo на тетин ми. Коска е количето. Chevrolet ги заебаа. Поарно Даеву. Не ги глеате Тиковците? Парче праат. Голф 3 на два месеци рамена се менуваат
Зглоб за Хонда акорд = 35 евра. Зглоб за Голф = 45 евра. Зглоб за Форд 40 евра. И како рековте, кои делови се поскапи?
Кола до 6000 евра (или 7000 ако иам среќа), не мора да е нова, ама да не е и тенџере. Ми треба одговор брзо.