Ima trka od mk sampionat ama sea doznav deka nema da ucestvuvame tenki sme so gumi i onaka ni propadna brdskiot sampionat zatoa vo strumica ke ima krug i da dojdes da vidis sto e pravo trkanje i kolku treba trening i kako se toa izgleda od drug pogled a ke imas moznost i da se povozis vo pravo trkacko auto
Inace koga sme kaj Avto spretnost ne se odrza poradi ne bezbednost na patekata lugjeto bea eden metar poblisku do patekata a nemase nacin da se trgnat i nisto od vozenjeto![]()
пред точно 11 години имав спортска лада. таа лада идеше 230, што за тоа време беше своевидно доста брзо... се влагаше во нејзе низ прозори, вратите и беа заварени заради ролбарот да биде цврст... ако си слушнал за оној што слета на лажи вера на водно доле во долот, тоа сум јас.. (на неофицијална трка, сакам да кажам небеше организирано туку онака локал си ги меревме на кого му е подолг), 2 недели бев во кома зашто кровот ми се закова точно на средина на череп. да не беше ролбарот, ке бев плескавица. среќа само кожата-скалпот го поткина и доста јак потрес на мозок добив. сега си имам една убава лузна на главата (среќа во косата е па не се шишам премногу кратко

п.с. функционирате со самофинансирање? немате ли спонзори, што до толку дојде за гуми да немате? мислам, знам дека не се мала ставка гумите, ама па ако е само за нив, барајте спонзорство од некаде... еве минка е овластен за струмица за мишелин, со нив да пробате нешто евентуално...