- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.471
- Поени од реакции
- 119.270
Прочитај уште еднаш што напиша.Кој ќе го тепа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитај уште еднаш што напиша.Кој ќе го тепа?
?Прочитај уште еднаш што напиша.
Најспремен играч после Федерер е Чилиќ... Оди полиј се со бензин и запали ЗИПО на сред плоштад.
Најспремен играч после Федерер е Чилиќ... Оди полиј се со бензин и запали ЗИПО на сред плоштад.
Не се брукај бе да не се повредеше Надал ќе го прегазеше Марин, он и со онаква бледа игра водеше и го имаше мечот под контрола. Дај жити мене не ми го објаснувај Чилиќ, најбезмадестото створење на светот, боље бил од Надал боже сачувај.Кој е во подобра форма во моментов?
Ноле? Надал? Ѕверев?
Не се брукај бе да не се повредеше Надал ќе го прегазеше Марин, он и со онаква бледа игра водеше и го имаше мечот под контрола. Дај жити мене не ми го објаснувај Чилиќ, најбезмадестото створење на светот, боље бил од Надал боже сачувај.
А јас за кога зборам извини?Значи зборам за сега не за најдобрите денови на играчиве.
А јас за кога зборам извини?
Пријателе мислев разбираш тенис ама ти очигледно си настранил малку, т.е. малку повеќе.Епа ако збориш за сега онда си голема грешка
Пријателе мислев разбираш тенис ама ти очигледно си настранил малку, т.е. малку повеќе.
Федерер каква мизерија беше денес, оф леле Надал се ти ебам малерозно на тебе, денес да играше против Надал како стока ќе изгубеше со онаква игра. Но, што е тука е, не пропушта старото вакви шанси, не ја гледав церемонијата али веројатно Марин бил посреќен од Федерер за 20-ката.
Глуп муабет е ова што би било кога би било, зборувам конкретно за денешното издание на Федерер, значи пресликано денешно против Надал, кхммммм дека само сет ќе земел Надал и не сум баш сигурен али нека ти стои.Федерер денеска тешко дека ќе имаше изгубен сет он Надал, а тек па да изгуби....
Фед има фрки со hard hitters далеку повеќе него со други, Надал со wta сервис, затворен покрив, брза подлога и ритерни у око ќе гледаше тв, плус не заборавај дека се сменија улогите сега Надал е во паники вс Фед..
Заклучок, во моментов нити еден тенисер со исклучок на можеби Киргиос и Чилич (кога им иде) не може да го тепа Фед.
Заборавив дека против Чунг одигра маестрално. Седи не се заебавај па и ти, во години е стариот мора да се признае дека не беше најдобар на турниров. Сепак не е негова вина тоа, титула си е титула.Nope.