Australian Open 2018

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е во подобра форма во моментов?

Ноле? Надал? Ѕверев?
Не се брукај бе да не се повредеше Надал ќе го прегазеше Марин, он и со онаква бледа игра водеше и го имаше мечот под контрола. Дај жити мене не ми го објаснувај Чилиќ, најбезмадестото створење на светот, боље бил од Надал боже сачувај.

Не се брукај бе да не се повредеше Надал ќе го прегазеше Марин, он и со онаква бледа игра водеше и го имаше мечот под контрола. Дај жити мене не ми го објаснувај Чилиќ, најбезмадестото створење на светот, боље бил од Надал боже сачувај.

Значи зборам за сега не за најдобрите денови на играчиве.

mixer-in-the-eyes_o_988950.jpg

Епа ако збориш за сега онда си голема грешка
Пријателе мислев разбираш тенис ама ти очигледно си настранил малку, т.е. малку повеќе.

Федерер каква мизерија беше денес, оф леле Надал се ти ебам малерозно на тебе, денес да играше против Надал како стока ќе изгубеше со онаква игра. Но, што е тука е, не пропушта старото вакви шанси, не ја гледав церемонијата али веројатно Марин бил посреќен од Федерер за 20-ката.

Пријателе мислев разбираш тенис ама ти очигледно си настранил малку, т.е. малку повеќе.

Федерер каква мизерија беше денес, оф леле Надал се ти ебам малерозно на тебе, денес да играше против Надал како стока ќе изгубеше со онаква игра. Но, што е тука е, не пропушта старото вакви шанси, не ја гледав церемонијата али веројатно Марин бил посреќен од Федерер за 20-ката.

Федерер денеска тешко дека ќе имаше изгубен сет он Надал, а тек па да изгуби....

Фед има фрки со hard hitters далеку повеќе него со други, Надал со wta сервис, затворен покрив, брза подлога и ритерни у око ќе гледаше тв, плус не заборавај дека се сменија улогите сега Надал е во паники вс Фед..

Заклучок, во моментов нити еден тенисер со исклучок на можеби Киргиос и Чилич (кога им иде) не може да го тепа Фед.

Федерер денеска тешко дека ќе имаше изгубен сет он Надал, а тек па да изгуби....

Фед има фрки со hard hitters далеку повеќе него со други, Надал со wta сервис, затворен покрив, брза подлога и ритерни у око ќе гледаше тв, плус не заборавај дека се сменија улогите сега Надал е во паники вс Фед..

Заклучок, во моментов нити еден тенисер со исклучок на можеби Киргиос и Чилич (кога им иде) не може да го тепа Фед.
Глуп муабет е ова што би било кога би било, зборувам конкретно за денешното издание на Федерер, значи пресликано денешно против Надал, кхммммм дека само сет ќе земел Надал и не сум баш сигурен али нека ти стои.

Надал ВТА сервис? Брат ти озбилно треба да одиш на лекар, не се лути ама за твое добро ти викам. Против Чилиќ кај што имаше физички проблеми и се тоа имаше милион сервис винери, против Џумхур исто добро сервираше, така да генерално Надал одлично сервира последниве година дена, да речеше за 2016 и 2015 ќе беше во право.

Заборавив дека против Чунг одигра маестрално. Седи не се заебавај па и ти, во години е стариот мора да се признае дека не беше најдобар на турниров. Сепак не е негова вина тоа, титула си е титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom