- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Ако Џоковиќ го добие Вавринка, сигурно го освојува Слемот. Од друга страна ако Вавринка добие, тоа му отвара шанса на останатите двајца да триумфираат. Мареј игра добро, но заради не многу силниот прв сервис, и слабиот втор, дозволува премногу игра во своите гемови. Тоа кај Џокович не би поминало. Другото полуфинале ми е скроз матно. Бердрих му е МНОГУ незгоден на Мареј, посебно во ваква врвна форма.
Мечот на кој јас се радувам е Серена против Кејс. Се надевам дека ќе и ја санираат повредата, и дека ќе биде потполно спремна. За Кејс пред две години напишав дека е најголем потенцијал од сите млади американски темисерки, многу повеќе од Стивенс на пример, која медиумите многу повеќе ја форсираат.
Мечот на кој јас се радувам е Серена против Кејс. Се надевам дека ќе и ја санираат повредата, и дека ќе биде потполно спремна. За Кејс пред две години напишав дека е најголем потенцијал од сите млади американски темисерки, многу повеќе од Стивенс на пример, која медиумите многу повеќе ја форсираат.