Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Содерлинг го одпага Долгополов со 3-0.... Сигурен сум

Тежок ке биди Вавринка и Федерер... Од она што го видов до сега од Вавринка сум изненаден позитивно... Едноставно се му оди по замисла... Игра детето...

Од колко почнуват од 2 саато ли?

Содерлинг го одпага Долгополов со 3-0.... Сигурен сум

Тежок ке биди Вавринка и Федерер... Од она што го видов до сега од Вавринка сум изненаден позитивно... Едноставно се му оди по замисла... Игра детето...

Од фаворитиве најтежок меч го чека Федерер. Го гледам денес Вавринка и типот од секоја позиција успеа да погоди линија и ќош, а Федерер како што губи сетови, можно е мечов да го изгуби, доколку Вавринка му се спотистави како на Родик денес. Родик се чудеше на секој поен, немаше идеа како да му игра.:toe:

--- надополнето ---

Од колко почнуват од 2 саато ли?

Од 1 почнуваат:pipi:

Абе шо ви е толку чудно Вавринка е лудница... најсигурен ми беше од сите, кога се падна со Родик очекував тешка битка и не давав предност на никој но покажа дека има капацитет дечкото, туку ме изненади Раонич на Лодра го направи маленко дете 3-0, на Јужни 3-1 а не го ни знајаах до чера :toe:

Иначе ќе го дават ли негде Содерлинг или па на интернет ќе гледаме? :)

Ваљда Долгополов се исфура во претходните мечеви, многу лесно Содерлинг ќе му го земе првиот сет...

Абе шо ви е толку чудно Вавринка е лудница... најсигурен ми беше од сите, кога се падна со Родик очекував тешка битка и не давав предност на никој но покажа дека има капацитет дечкото, туку ме изненади Раонич на Лодра го направи маленко дете 3-0, на Јужни 3-1 а не го ни знајаах до чера :toe:

Иначе ќе го дават ли негде Содерлинг или па на интернет ќе гледаме? :)
На Теле Кабел, има Еуро Спорт и Еуро Спорт 2.

Ах бе Содерлинг Содерлинг... Се изнервира за глупости, за глупости... И на крај ке го изгуби мечот... Јас па точен број на сетови го играв... Ах ве Робин Робин

Е баш заради вакви работи никогаш не можи овој да биди шампион...

Ах бе Содерлинг Содерлинг... Се изнервира за глупости, за глупости... И на крај ке го изгуби мечот... Јас па точен број на сетови го играв... Ах ве Робин Робин

Е баш заради вакви работи никогаш не можи овој да биди шампион...
Исто и Мареј е таков.:toe:

Овој Долгополов како игра, секоја чест, секој турнир мора некој анонимен да испадне од сенка :) 6-3 3-6 1-6 сега за сега за Долгополов... 4 сет... :wink:

И најверојатно ќе има 5ти сет на Содерлинг - Долгополов:)

6-3 3-6 1-6 6-4... 5-ти сет... :)

Квитова е прва четврт-финалистка кај жените, ја победи Пенета со резултат 3-6 6-3 6-3 :wink:

Долгополов, каков човек:vozbud:

Не дека после ова ќе напраи нешто, ама и ова е многу што го направи, ветува детето.:smir:

Аривидерчи Содерлинг, Долгополов во најдобрите 8... 6-3 3-6 1-6 6-4 2-6 :)

Исто и Мареј е таков.:toe:

Мареј си гази:toe:
Аууу кој експерт сум бил 3-2 точен резултат за Долгополов, а дечкото со најгорниот пост се фура 3-0:pos2: Мареј исто така експресно ама за овој Раонич како што ми спомна еден член немал игра добро му земал сет на Ферер:kesa:

sekoja cest za Dolgopolov imase 50 winneri.. ocekuvam da se pokaze kako tvrd orev protiv Murray..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom