Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Надал - М.Даниел 6-0 5-0 retired..Што се случи со дечкото?Да не засрами па си излезе сам :vozbud:?

prati epic face radwanska haha
so ova treba da napraat nekoja reklama za reketi :D

Отиде Хјуит.. :(

Ама тоа е.. Сам си е крив, што не ги освои првите 2 меч топки.. Главен пресврт на мечот (во корист на Налбандијан) според мене беше кога Хјуит не ги искористи четирите брејк топки при водство од 2:1 во сетови и 3:1 во четвртиот сет.. Тогаш го загуби мечот, џабе му беше враќањето во последните 2 сета после, кога Налбандијан сервираше за сет/меч.. Па и 2 меч топки не искористи и тоа е тоа.. Налбандијан играше поагресивно и поради тоа имаше многу неизнудени грешки.. Ама на крај агресивноста го спаси..

Отиде Хјуит.. :(

Ама тоа е.. Сам си е крив, што не ги освои првите 2 меч топки.. Главен пресврт на мечот (во корист на Налбандијан) според мене беше кога Хјуит не ги искористи четирите брејк топки при водство од 2:1 во сетови и 3:1 во четвртиот сет.. Тогаш го загуби мечот, џабе му беше враќањето во последните 2 сета после, кога Налбандијан сервираше за сет/меч.. Па и 2 меч топки не искористи и тоа е тоа.. Налбандијан играше поагресивно и поради тоа имаше многу неизнудени грешки.. Ама на крај агресивноста го спаси..

Играчиште е хјуит стварно ми е жал.Играта на хјуит е стварно и за очи убава да гледаш и далеку поубава од таа на Налбандиан и ке ми фали на аус.опен годинва.Штета што испадна во прво коло.

Добар меч помеѓу Набалдијан и Хјуит, штета што изгубе Лејтон Хјуит баш сакав понатака да оди.
За Рафа не се ни сомневав само ептен ова убедливо е 6-0 5-0 :icon_lol:
Ана Иванович пак изгубе, девојкава никако да се врати во форма, знам дека се имаше нешто повредено кога играше во Хопман купот ама пак не е тоа што беше.

Добар меч помеѓу Набалдиан и Хјуит, штета што изгубе Лејтон Хјуит баш сакав понатака да оди.
За Рафа не се ни сомневав само ептен ова убедливо е 6-0 5-0 :icon_lol:
Ана Иванович пак изгубе, девојкава никако да се врати во форма, знам дека се имаше нешто повредено кога играше во Хопман купот ама пак не е тоа што беше.

Ането никогаш нема д биде тоа што беше

никој нема да може да го сопре Роџер ! :)

Иванович :nesvest: ...ме разочара потполно, мислев дека ќе се врати повторно во старата добра форма, но ете, проработи балканскиот менталитет и се случи тоа што се случи.:toe:

Темава е мртва!!!

Анин експресно со 6-1 6-3...Бердих го изгуби првиот сет 6-4 ама само што направи брејк во вториот за водство од 3-1.

--- надополнето ---

Бедрих 1-1...
Вердаско само што започна негатива 0-2, отиден е тој:kesa:

Иванович незнам оти се мачи уште со тенисов. Си ја има убавината нека оди нека позира пред блицовите и крај приче. Колку и да навивам за неа факт е дека никогаш нема да биде тоа што беше.
Возниацки со експресот со само 1 изгубен гем во трето коло :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom