С
сашенко
Гостин
Надал - М.Даниел 6-0 5-0 retired..Што се случи со дечкото?Да не засрами па си излезе сам
?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2:Надал - М.Даниел 6-0 5-0 retired..Што се случи со дечкото?Да не засрами па си излезе сам?
prati epic face radwanska haha
so ova treba da napraat nekoja reklama za reketi![]()
Отиде Хјуит..
Ама тоа е.. Сам си е крив, што не ги освои првите 2 меч топки.. Главен пресврт на мечот (во корист на Налбандијан) според мене беше кога Хјуит не ги искористи четирите брејк топки при водство од 2:1 во сетови и 3:1 во четвртиот сет.. Тогаш го загуби мечот, џабе му беше враќањето во последните 2 сета после, кога Налбандијан сервираше за сет/меч.. Па и 2 меч топки не искористи и тоа е тоа.. Налбандијан играше поагресивно и поради тоа имаше многу неизнудени грешки.. Ама на крај агресивноста го спаси..
Mинута пред тоа 5-6 пати саламски го тресна од земја... Ама смешно у секој случај..prati epic face radwanska haha
so ova treba da napraat nekoja reklama za reketi![]()
Али како, мистерија. Бразилецов мизерија, по лош тенисер немам видено. Човек од улица да играше ќе земеше бар 1 винер.:pos2::pos2::pos2:
Не не туку се повреди![]()
Добар меч помеѓу Набалдиан и Хјуит, штета што изгубе Лејтон Хјуит баш сакав понатака да оди.
За Рафа не се ни сомневав само ептен ова убедливо е 6-0 5-0
Ана Иванович пак изгубе, девојкава никако да се врати во форма, знам дека се имаше нешто повредено кога играше во Хопман купот ама пак не е тоа што беше.