Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување

Дипломите можат да се искористат за да добиеш парична корист.
Квалитетите што ги поседуваш можат да се искористат да добиеш уште поголема парична корист во замена на твоето време и знаење.
Колку и како, останува на приватна иницијатива, и во Македонија, и во светот.

А човек можеш да го препознаеш каков е, по односот со луѓе што нема никаква корист од нив.

Дипломите можат да се искористат за да добиеш парична корист.
Квалитетите што ги поседуваш можат да се искористат да добиеш уште поголема парична корист во замена на твоето време и знаење.
Колку и како, останува на приватна иницијатива, и во Македонија, и во светот.
Yes, indeed. Со ова потполно се согласувам.

Инаку баш ми е кејф кога правам муабет за капитал, парична корист и приватна иницијатва со човек кој го има Островски на аватар. :D

Ako zboris za mk,procitaj go mojot post ushte ednash.ja ne rekov deka nema takvi koi patuvaat podolgo i u mk,ali se malku.na povekjeto rabotata im e na 15 min.u pomalite gradovi i pomalku.a u stranstvo 15 min cekas samo metro da smenish.mene povekje me otepuva cekanjeto metro i vozenjeto u nego(u peak time ko sardini se naredeni na nekoi linii).

Добро бе човек, да не сакаш карши тебе работата или ако може, у станот до тебе да ти е работата, па во 07.55 да станеш и во 08 да си на работа. :tapp:

Aко ти е толку тешко, земи пресели се поблиску. Или не го можеш тоа hence плукањето на Запад, а?

Добро бе човек, да не сакаш карши тебе работата или ако може, у станот до тебе да ти е работата, па во 07.55 да станеш и во 08 да си на работа. :tapp:

Aко ти е толку тешко, земи пресели се поблиску. Или не го можеш тоа hence плукањето на Запад, а?

Ja vi kazuvam kako e posho gleam mislite deka u stranstvo ke rabotite od 7 do 3 popladne ke si uzivate,epa tamu ne e taka.a tebe ako ne ti svigjaat moite postovi ne me ni citaj.ups da,ti imash gugl i sea se ke proverish po net kako e sho e sekade po evropa.a so google maps si prosetal segde niz svet.

Ja vi kazuvam kako e posho gleam mislite deka u stranstvo ke rabotite od 7 do 3 popladne ke si uzivate,epa tamu ne e taka.a tebe ako ne ti svigjaat moite postovi ne me ni citaj.ups da,ti imash gugl i sea se ke proverish po net kako e sho e sekade po evropa.a so google maps si prosetal segde niz svet.

Немај гајле ти за мене, ич не се грижи. Од Табановце нагоре се немам искачено, Богородица надоле немам слегнато. 20 000 милји испод море со Maps-от одам. Само такви како тебе се шетаат низ Европа и светот, мајке ми. A, дека работаат по 6 часа дневно и земаат добра плата, е за тоа ич не му ја секирај - има и поспособни од тебе. Информација од прва рака. ;)

Абе тоа зависи човек кај нашол работа и колку е блиску до воз или метро станица.Јас например работам во Зона 6, а живеам во Зона 3, ама ептен ми се погоди две станици ми е со воз.10мин до на работа.Имам колега што патува од Стратфорд и него ич не му е погодено, патува преку саат време, ама како што реков - кој како си ја наредил.

Ја знаете приказната со лисицата и грозјето? Не можела да го дофати па се тешела дека е кисело.
Секоја сличност со одредени ликови на темава е случајна.
Lisicata ke si plati (ili ke go izigra) npr na konjot ili magareto da go obere i na gotovo da i go servira. Zatoa e lisica.
:icon_lol:[DOUBLEPOST=1395864686][/DOUBLEPOST]
Еф да се пофалам и јас тука.
Ме унапредија во Senior Loo Consultant или во превод за валволине Постар Чистач на ВЦ-а.
Од тука ги управувам ВЦ-ата. :D
Прегледај го приврзокот 87932
Ova mi izgleda ko hotlajn centrala.
:pos:

Треба да отвориме нова тема - Валволине ги коментира работните места на Кајганџии! или Кајгана натпревар - Вашето работно место ; судија Валволине!

Треба да отвориме нова тема - Валволине ги коментира работните места на Кајганџии! или Кајгана натпревар - Вашето работно место ; судија Валволине!
И да има само две опции:

а) Чистач на нужници;
б) Мешач на малтер на бауштела.

Валчо е златен бе, да не е он нема да се насмееме. Еве мене секогаш ме расположува кога го читам :)

Тоа е само за паметните и изживеаните. Ние стокава можиме само меѓу а) и б) да бираме.
Да, Валчо од каде 2000км ги мине без око да склопи збори и жежок англиски hotlajn .

Yes, indeed. Со ова потполно се согласувам.

Инаку баш ми е кејф кога правам муабет за капитал, парична корист и приватна иницијатва со човек кој го има Островски на аватар. :D

Очигледно не ја знаеш приказната за Островски и за неговата приватна иницијатива. Ама тоа е друга тема.

А за работата на валволин, eisenleger е називот на професијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom