Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
ama se razbiras i po ekonomija, pravo, statistika, energetika, robotika itd itd...
А мислиш му треба од таки, родна, и сличните кретени диплома за да разбере? пифффф[DOUBLEPOST=1395850723][/DOUBLEPOST]
А мислиш му треба од таки, родна, и сличните кретени диплома за да разбере? пифффф
таа диплома од таки и родна 5 пари не вреди, особено на запад - со гаранција!

А мислиш му треба од таки, родна, и сличните кретени диплома за да разбере? пифффф

because college degrees are too mainstream...

frank-zappa.jpeg
[DOUBLEPOST=1395850969][/DOUBLEPOST]
Fala na komplimentot.
:icon_mrgr:
anytime bro :D

Оди да видиш како македонска диплома ќе ти се најде на запад...за бришење...

Оди да видиш како македонска диплома ќе ти се најде на запад...за бришење...

Нема да ти се најде дипломата, ќе ти се најде знаењето кое си го стекнал за да дојдеш до таа диплома.

Нема да ти се најде дипломата, ќе ти се најде знаењето кое си го стекнал за да дојдеш до таа диплома.
Мафни лево, мафни десно - ружа или лафче...- е толку си научил со таа диплома.

Мафни лево, мафни десно - ружа или лафче...- е толку си научил со таа диплома.

Не сум партиски определен, не сум паднал сеуште до тоа ниво , а фала богу и си спијам мирно. Нејќам да сум у кожа на оние со партиска под перница.

Ja eve ne moze da se odlucam kakva diploma da si kupam, ipak 7 bona ne e malce pari, treba da razmislis za so ti treba.....
:pos::icon_lol:

Хммм јас знам многу личности за кои важи работно време од 8 часа, плус 2-3 саати пат до работа.

Ako zboris za mk,procitaj go mojot post ushte ednash.ja ne rekov deka nema takvi koi patuvaat podolgo i u mk,ali se malku.na povekjeto rabotata im e na 15 min.u pomalite gradovi i pomalku.a u stranstvo 15 min cekas samo metro da smenish.mene povekje me otepuva cekanjeto metro i vozenjeto u nego(u peak time ko sardini se naredeni na nekoi linii).

Пи ејч ди...нажалост. Не е тајна.
Супер. Али ме интересираше дали имаш нешто дипломи од факултетите по кои плукаш? Ако имаш клучното прашање е зошто по своите дипломи плукаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom