Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.681
- Поени од реакции
- 49.101
Па му даде де, 2-1 го победи, не 2-0.Муабетот е да му дадеше барем 1 сет а не победа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па му даде де, 2-1 го победи, не 2-0.Муабетот е да му дадеше барем 1 сет а не победа
Пребрзи услови се ова за Алкараз моментално, башка нема никаква контрола во размените, избацува километарски аути и премногу греши. Он е играч што сака да доминира комплетно во размените, а во овие услови моментално не може да го прави тоа. Во иднина можеби, кога ќе созрее, сега за сега лошо изгледа тоа.Сам се победи Алкараз со милионите неизнудени. Ај со некои обиди да игра агресивно можам и да го разберам, ама тие 4-5 обиди да упати дропшот што го слупа во мрежа - не можам да сфатам како успеваше.
Druze ne moze ist turnir dva pati da bide vo kalendarska godinaГо има победено некој Новак два пати на ист турнир во иста година?![]()
Денес ја има таа шанса Синер.Го има победено некој Новак два пати на ист турнир во иста година?![]()
vecerva ke vidish shto e razlikata od GOAT do top ten igrach .Gledav highlights od prvata sredba i mislam deka sinner i denes ke pobedi.Site zborat deka nema kako sega da pobedi sinner bidejki djokovic nemal kako da izgubi dva pati na turnir.Sinner svesno ne ja pusti izgubi so rune ispadna mangup, igra agresivno i mislam deka denes e 2:0 za sinner