ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам денес дека Новак ќе се помачи малку,Хуркач е заебан може да земе сет,пред 2 години он го прати Федерер во пензија со 3-0 во сетови

По Шелтон и Ечевери , го имаме и сеоски Сафин како неочекувано име во 1/4 финале годинава на ГС. Овој ме потсети на Кубот од 2013 чинам беше кога играше против Јанович , од нигде никаде.
Синер да ја заврши сезоната и да се преиспита ако не влезе во полуфинале со ваков ждреб.

Poenot na Rublev so koj ja dobi mec topkata mora da go vidite ... :popce:
Poen na turnirot mora da e ova, narocito momentot koga go naprai, Bublik bese vo neveruvanje.

Poen na turnirot mora da e ova, narocito momentot koga go naprai, Bublik bese vo neveruvanje.

Страшен поен со кој го скрши малерот на Вимблдон.
1/4 финале прв пат. Утре да видиме конечно дали ќе го напраат тоа и Алкараз , Медведев и Циципас.
Уште Руне да им се придружи и кланица ќе биде во горниот ждреб.

Реално по сите правила требаше да го изгуби поенот Бублик зашо се дереше пред време. Тоа се рачуна како дистракција на противникот и се одзема поенот на играчот што се издрал, е сеа добро е што Рублев го врати топчето па не е украден.

Страшен поен со кој го скрши малерот на Вимблдон.
1/4 финале прв пат. Утре да видиме конечно дали ќе го напраат тоа и Алкараз , Медведев и Циципас.
Уште Руне да им се придружи и кланица ќе биде во горниот ждреб.
Мислам дека утре Циципас ќе го јаде, Руне губи од Димитров сигурно бугарот игра во страшна форма.

Новак-Хуркач нема да почнат пред 21 часот. (n)

Жениве пред нив што играат на централен ако идат во трет сет ,пред 21-40 не почнува Новак
Барем Бенчич да го добиеше тај брејкот, сега еве трет сет и скоро невозможно е мечот на Новак да биде завршен вечерва.

Koga znaat deka ke bide prekinat mecot zosto voopsto go pocnuvaat..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom