Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Stefan-kobe ke ti kaze kolku palomi ima potroseno..Честитки за 23от слем, стварно убава и битна бројка во спортот, свака част! Dо 25 лагано ќе тера.
Малце тежок ден да си фан на Интер и на Рафа истовремено, али Џокович ја заслужува оваа бројка, сеуште е грамада на 36 години.
Уште ќе биде број 1 фаворит на големите турнири, малце прерано е крената фамата за Алкараз иако веројатно ќе биде најдобар тенисер некое време, али сеуште не.
Не мора да ми кажува, во исти гомна сме@Stefan-kobe ke ti kaze kolku palomi ima potroseno..![]()
Zatoa Alcaraz imase silaОва му е последен слем ,нема сила веќе старо магаре е и овој.Сега во Лондон нема да му биде лесно на Медо му одговара подлогата,Ник Киргос се враќа,тука е и Беретини.Да не се заборави и Мареј кој ја има кренато многу формата од лани.На Вимблдон ќе имаме нов шампион оваа година.
Милош Раонич се враќа после 2 години не играње тенис![]()
Ова му е последен слем ,нема сила веќе старо магаре е и овој.Сега во Лондон нема да му биде лесно на Медо му одговара подлогата,Ник Киргос се враќа,тука е и Беретини.Да не се заборави и Мареј кој ја има кренато многу формата од лани.На Вимблдон ќе имаме нов шампион оваа година.
Ова му е последен слем ,нема сила веќе старо магаре е и овој.Сега во Лондон нема да му биде лесно на Медо му одговара подлогата,Ник Киргос се враќа,тука е и Беретини.Да не се заборави и Мареј кој ја има кренато многу формата од лани.На Вимблдон ќе имаме нов шампион оваа година.
Новак во ЛондонОва му е последен слем ,нема сила веќе старо магаре е и овој.Сега во Лондон нема да му биде лесно на Медо му одговара подлогата,Ник Киргос се враќа,тука е и Беретини.Да не се заборави и Мареј кој ја има кренато многу формата од лани.На Вимблдон ќе имаме нов шампион оваа година.