ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.920
- Поени од реакции
- 44.523
Го изеде ко бургер, хе хе.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зашто би фолирал со големиот МекДоналдс? Зашто би откажал лани полу финале на најголемиот турнир у тенисот?Ми се сере од Новак и Рафа дека ептен се фолираат повреди ова она ,затоа Федерер е бр 1 во тенисот.
дискутабилно, можам истово да го кажам и за Новак, дури Ноле е полош.. он глумата повреда и у сред меч се враќа и ко ништо да не било( што значи дека искористил некоја супстанца), чист пример ти е мечот со Фриц 2020та.. 2-0 водеше, 2-2 прави Фриц и Новак не може да мрда, и одеднаш у петти сет нов човек, Новак на најјако пуштен и тепа.. исто и со Мареј 2012 СФ, 2-1 губи, одеднаш иде до ВЦ и 3-2 го врти ко најлесно нешто у свет да е .sekogash ist shablon, a go gazat,on se ,,povreduva,, .Definitivno,najlosh luzer od site teniseri.Skoro kaj site porazi, frla damka na pobedata na protivnikot,mu ja namaluva ,,zaslugata,, .Tezok folirant.
има и тоа како изгубено многу пати здрав, ама тоа е проблемот што он да ги нема тие повреди, и да е здрав 95% од кариерата ко Новак и Роџер, до сега ќе имаше 25+ слемови.. ја не памтам Новак да имал големи повреди, освен 2017, и 2014 некој период мал.. за Федерер повредите скроз му дојдоа на крај на кариера, кога и веќе не можеше до толку со сите да се држи, 2019,2020..Rafa zdrav nikogas ne izgubil mec zapamtete go toj fakt.
e zoshto de.. zoshto Fed ne go igrashe finaleto na zavrshniot masters, a sedum dena podocna igrashe Davis cup.А зашто би фолирал со големиот МекДоналдс? Зашто би откажал лани полу финале на најголемиот турнир у тенисот?
e zoshto de.. zoshto Fed ne go igrashe finaleto na zavrshniot masters, a sedum dena podocna igrashe Davis cup.
Dva seta full throtle go nadigra,i op,klasika,povreda.Pa predaj,pobogu,shto glumish ludilo,koja e poentata da igrash povreden, ako vekje znaesh deka ne si vo moznost da pobedish.I eve,da projdesh,te cekat ushte 5 kola.Ko lani na Wimby,go dobi Fric ,,povreden,, , za da se povleche otposle, za da ne bide pregazen.Krajno nesportski.Ovde se gleda ferplejot,ne dali nekoj krshi reketi i go brka menadjerot od tribinite![]()
да на тој меч ми текнува, го победи Вава со меч топка спасена и му ја даде титулата на Новак следниот ден, и да играше и освои со Швајцарија Дејвис Куп.. ама има разлика у повредите, може не му било толку сериозно па решил да игра.. но муабетот ми е за Надал, не за Роџер. Против Фриц со лева нога буквално го победи и се откажа следниот ден, нема што спортски да бараш тука, ако беше здрав и можеше да игра ќе играше.. а и да ја предадеше сега ќе пишеше губи и се предава, така да и у двата случаеви немаше да ти чини. Ја покасно станав и гледам дека на 4-3 каде што не бил у скроз небрана ситуација се повредил.. да бил на 100% сигурно ќе ја свртел, тоа е тоа на Новак останува колку е валидна повредата и да го искористи зицер турниров што го има.e zoshto de.. zoshto Fed ne go igrashe finaleto na zavrshniot masters, a sedum dena podocna igrashe Davis cup.
Dva seta full throtle go nadigra,i op,klasika,povreda.Pa predaj,pobogu,shto glumish ludilo,koja e poentata da igrash povreden, ako vekje znaesh deka ne si vo moznost da pobedish.I eve,da projdesh,te cekat ushte 5 kola.Ko lani na Wimby,go dobi Fric ,,povreden,, , za da se povleche otposle, za da ne bide pregazen.Krajno nesportski.Ovde se gleda ferplejot,ne dali nekoj krshi reketi i go brka menadjerot od tribinite![]()
Тешка депресија ке ве фати ко ке видите дека Ноле нема да го крене пехарот
има и тоа како изгубено многу пати здрав, ама тоа е проблемот што он да ги нема тие повреди, и да е здрав 95% од кариерата ко Новак и Роџер, до сега ќе имаше 25+ слемови.. ја не памтам Новак да имал големи повреди, освен 2017, и 2014 некој период мал.. за Федерер повредите скроз му дојдоа на крај на кариера, кога и веќе не можеше до толку со сите да се држи, 2019,2020..
od kade be federer br 1 vo tenisot?Ми се сере од Новак и Рафа дека ептен се фолираат повреди ова она ,затоа Федерер е бр 1 во тенисот.