Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе се објасуваш кога знаеш дека слемовите се најбитни. Кога ќе го стигне зборете си слободно дека е најуспешен, сега само глуп испаѓаш.Samo ti zalazhuvaj se deka dzabe mu e na Novak nad 350 nedeli broj 1.... Record. A za slamovite i tamu kje napravi rekord. Chuvajte go mislenjevo i citirajte go posle nekolku godini.
A za toa sho ne igrashe na Australian Open i na US Open a ova ciganov od Shpanjolska igrase, toa e druga oblanda na muabet.
Синер и Алкараз почнува да личи на ривалство налик тоа шо го имаат од големата тројка. Мислам дека и двајцата се спремни да се одделат од конкуренцијата и допрва наредниве години да го прават тоа шо го правеа Ноле / Надал / Фед низ годините.
Тука си у право, сепак како и да е, најбитното нешто во гоат трката го има Надал. Дур е така, џабе му се на Новак и недели и мастерси и све по ред, бесцелно е.
Топ, пиши ми во јануари.До Јанауари ќе го има тоа, потоа ќе се прости од таа предостт. Очекувам Новак кариерата да ја заврши со 26-28 слемови, бројка која е недостижна за Надал.
За мене се слемовите најважни, би го кажал истото и обратна ситуација да беше. А и секако не сум фан на Надал, така да сум поприлично објективен. Да имаат барем исто слемови во секој случај и јас самиот би го сметал Новак за гоат.kolegi,vo teniskiot svet dobri 3 godini diskusijata za GOAT se vodi se poglasno,posebno koga se svede na dve iminja koi seushte aktivno igraat.Ima mnogu ,,teniski,, poznavachi koi subjektivno i navivacki si esapat po nivni matematiki,i za nekoi e Novak,za nekoi e Rafa,a za nekoi e i Federer.Za zal,ATP nemat formirano pravilnik kako da se smeta i presmeta koj e GOAT, i dilemata stoi i ke postoi i koga ke se penzionirat ako brojkite ostanat vakvi kako sega.Sekogash ke ima likovi koi toj eden slem ke go vrednuvat povekje od 170 (STO SEDUMDESET) nedeli povekje na 1 mesto,najmnogu mastersi,edinstven so osvoeni site mastersi,i toa minimum dvapati,pet pati osvoen zavrshen masters nasprema NIEDEN,podobar megjuseben H2H, site slamovi in a row (Nole slam) i da ne nabrojuvam ponatamu.
Ok be Nadalovci,smetajte kako sakate, zalazuvajte se,no matematikata vi e kako na porazenite politicki partii posle izbori,ke si najdat kvaka kako da se prikazat kako pobednici
taka e, i Shilegov so svojata matematika smetashe deka posle prviot krug na lokalnite vodi pred Danela.За мене се слемовите најважни, би го кажал истото и обратна ситуација да беше. А и секако не сум фан на Надал, така да сум поприлично објективен. Да имаат барем исто слемови во секој случај и јас самиот би го сметал Новак за гоат.
Јас си го кажувам мојот став, ете некој паметен, упорен и со вишок слободно време ги земал сите параметри и го ставил Федерер пред Надал. Шта речи? Федерер ми е омилен од биг 3, ама ова е пресмешно. Иначе брат ми зависи што трип ќе го мавне, од вчера вика он бил гоатот.eve nekoj pameten,uporen,so vishok slobodno vreme se potrudil da presmeta,vrednuvajki gi site parametri Bujrum
Автоматски споено мислење:
taka e, i Shilegov so svojata matematika smetashe deka posle prviot krug na lokalnite vodi pred Danela.
Brat ti sho misli okolu goat trkata ?
znachi i on e budala ko tebe, genite se opasna rabotaЈас си го кажувам мојот став, ете некој паметен, упорен и со вишок слободно време ги земал сите параметри и го ставил Федерер пред Надал. Шта речи? Федерер ми е омилен од биг 3, ама ова е пресмешно. Иначе брат ми зависи што трип ќе го мавне, од вчера вика он бил гоатот.
Со жут картон е, не е убаво да му викаш будала, за мене мање више. До душа некад и добро е да имаш жут картон, и со убиство се извлече, сега гледам почнале да го нервираат луѓе што мислеле дека не е гоат и што го викале будала, така да пази се.znachi i on e budala ko tebe, genite se opasna rabota
ufff,naglo ti iscezna smisolot za humor,Со жут картон е, не е убаво да му викаш будала, за мене мање више. До душа некад и добро е да имаш жут картон, и со убиство се извлече, сега гледам почнале да го нервираат луѓе што мислеле дека не е гоат и што го викале будала, така да пази се.
И ти не би имал смисла за хумор да ти е Шварцман омилен тенисер.ufff,naglo ti iscezna smisolot za humor,
eden od poglupite postovi shto si gi pishal.Pak se napenaluvash,ama ke se vozdrzam.