ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Квази цинизам и субтилно подјебавање со Пеџа да си ги праиш тие муабети.
Фала Богу дека Ноле не е единствен ментален на терен ама го има достигнатно врвот дефинитивно. Надал е маче во споредба со него за несредена психа и Надал повеќе у себе си чува и помалку штети на другите.
Тоа на лично твој форум коа ќе се зачленам, може да ми кажуваш што и како да праам.

Јас не реков дека Новак е светец и дека не требаше да јаде казна вчера. Споредбата ми беше за двете реакции после удар со топче. Еден со сета сила у слепоочница на малолетно девојче, друго млак удар на возрасна жена. Не ги ни споредив Новак и Надал.

@Del Boy знам бе, реков дека не навлагам у тоа дали е исправна казната или не, пошто е. Исправна си е одлуката и никој не може да се буни. За реакцијата збориме.
Автоматски споено мислење:

И да е намерно додека трае поенот, нема да те казнат.
Значи буквално на смеч да ти ја наместат и да ја опалиш у линиски судија, нема да јадеш казна. Такво е правилото додека трае поенот.
Коа ќе заврши е проблемот :)
Де бе брат. Толку ли лошо пишувам. Знам, тек на поен е и ни прв ни последен удар што го добиваат тие што стојат од страна. 5 пати пишав, муабетот ми е за ударот што го примија рандом ликовиве и нивните реакции.
Срам да и е на женава, го намести Нолета па и таа глупача не знае како да изреагира кога од нигде никаде со прилична сила те гаѓа у грклан тениско топче.
Сега чекаме ад хоминем.
Ама озбилно не ти иде ова што го праиш. Тапа си. Немаш смисла за хумор. Иронијата и сарказмот ти се на очајно скоро непостоечко ниво. На ништо не личиш. Т.е личиш на очајна неебана средовечна жена.

Последно уредено од модератор:
Јас не реков дека Новак е светец и дека не требаше да јаде казна вчера. Споредбата ми беше за двете реакции после удар со топче. Еден со сета сила у слепоочница на малолетно девојче, друго млак удар на возрасна жена. Не ги ни споредив Новак и Надал.
Мене ми е јасно дека сме тука со ставовите и нема причина да се расправаме ама начинот на кој пишуваш ти е очигледен дека сакаш да се расправаш, да наоѓаш некои семи контри непотребни, и се имаш качено на еден од вагоните кои го сочинуваат возот чија крајна дестинација е сквернавење на мојот форумски лик :D

Така е

9cc84f711a7180259f47042d057d2f01.jpg

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Мене ми е јасно дека сме тука со ставовите и нема причина да се расправаме ама начинот на кој пишуваш ти е очигледен дека сакаш да се расправаш, да наоѓаш некои семи контри непотребни, и се имаш приклучено на еден од вагоните прикачен на локомотивата кои го сочинуваат возот чија крајна дестинација е омраза на мојот форумски лик :D
Не беше ваков порано. Си се мрднал за времево доека ме немаше. :cautious:

Пред да ја умреш темата со квази цинизмот. Еве ти едно видео каде Надал у слепоочница погоди малолетно девојче, на сервис ритрн. Погледни го ударот и реакцијата на девојчето. Па спореди го ударот на Новак и реакцијата на возрасна жена. Падна како сухој да и се заби у грклан.
Да изреагираше како девојчево, сигурен сум дека поблаго ќе поминеше Новак.

Не ја погоди во слепоочница, не глуми Саша Матиќ.
Од видеото се ГЛЕДА дека ја погоди во капата т.е во козирката.

Добро глупи со сила се правите или што е работава? Чиста дисквалификација, ништо не ја пери ситуацијава од вчера. Дури спијав 4-5 души ми пишале МОЖНО Е ОВА НА НОЛЕ да му го напра? Вака се чудам, што му направија бе? Салам е народов?
Плус ми пратиле линк Фед кај што мава некој во публика, од којнае кој турнир, појма неам.

Па спореди го ударот на Новак и реакцијата на возрасна жена. Падна како сухој да и се заби у грклан.
Да изреагираше како девојчево, сигурен сум дека поблаго ќе поминеше Новак.

*секако дека е ненамерен ударов на Рафа.

Не навлагам у вчерашната одлука, исправна е, правила си се правила. Вол е Новак нема што.

Женет си?

Многу слична ситуација како на Џокович, по завршување на поенот Остапенко го фрли рекетот кон еден од собирачите на топки, немаше дисквалификација

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Многу слична ситуација како на Џокович, по завршување на поенот Остапенко го фрли рекетот кон еден од собирачите на топки, немаше дисквалификација

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ќе беше дисквалификувана да го погодеше и повредеше.

Активација на србите во коментари :pos: :pos:
https://www.instagram.com/catwoman63/
breeeeeej ja otvorile ko pasteta, na slikata od mrtviot sin i se sladat.
Vidi go ovoj so i stial na slikata so sinot

aaasss.png

kovceg, pandelka, lizavce ...... i crvi ... i toa ne mu bilo dosta, stail i .... MIKROBI :pos:, koj ve ebe smesno mi e ova ti ebam crniot mrtov humor, zemal baral u emojito crvi dali ima ama ne mu bilo dovolno i zemal i mikrob i nadenal.

Ali ovaa stvarno delue na tipicna Karen faca i po slikive, garant e trampovka nekoja so oruzja gleam se slika, mene mnogu me zacudija komentarite kontra nea na CNN od amerikancite, smesta karen meme ispi, ni kriva ni duzna, aj novakovci ok, narocito srbite, ama amerive iznenadija od nigde nikade.

Dobar PR poteg bi bil novak da ja poseti a i da i se obrati na fan bazata da ne se srami, nisto ne e kriva ona pa kakva saka neka e u privaten zivot, nejzino pravo e toa.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom