Џ
Џонтра Волта
Гостин
Тоа на лично твој форум коа ќе се зачленам, може да ми кажуваш што и како да праам.Квази цинизам и субтилно подјебавање со Пеџа да си ги праиш тие муабети.
Фала Богу дека Ноле не е единствен ментален на терен ама го има достигнатно врвот дефинитивно. Надал е маче во споредба со него за несредена психа и Надал повеќе у себе си чува и помалку штети на другите.
Јас не реков дека Новак е светец и дека не требаше да јаде казна вчера. Споредбата ми беше за двете реакции после удар со топче. Еден со сета сила у слепоочница на малолетно девојче, друго млак удар на возрасна жена. Не ги ни споредив Новак и Надал.
@Del Boy знам бе, реков дека не навлагам у тоа дали е исправна казната или не, пошто е. Исправна си е одлуката и никој не може да се буни. За реакцијата збориме.
Автоматски споено мислење:
Де бе брат. Толку ли лошо пишувам. Знам, тек на поен е и ни прв ни последен удар што го добиваат тие што стојат од страна. 5 пати пишав, муабетот ми е за ударот што го примија рандом ликовиве и нивните реакции.И да е намерно додека трае поенот, нема да те казнат.
Значи буквално на смеч да ти ја наместат и да ја опалиш у линиски судија, нема да јадеш казна. Такво е правилото додека трае поенот.
Коа ќе заврши е проблемот![]()
Ама озбилно не ти иде ова што го праиш. Тапа си. Немаш смисла за хумор. Иронијата и сарказмот ти се на очајно скоро непостоечко ниво. На ништо не личиш. Т.е личиш на очајна неебана средовечна жена.Срам да и е на женава, го намести Нолета па и таа глупача не знае како да изреагира кога од нигде никаде со прилична сила те гаѓа у грклан тениско топче.
Сега чекаме ад хоминем.
Последно уредено од модератор: