Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.674
- Поени од реакции
- 7.833
Без да тепа некој од Big Four *
2013 на АО го тепа само Мареј, 2016 Ролан Гарос исто само Мареј во финале.
Del Potro e tret nositel

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без да тепа некој од Big Four *
2013 на АО го тепа само Мареј, 2016 Ролан Гарос исто само Мареј во финале.
телото не му издржува повеќе во фул форма да е цела сезона........и тоа во период кога многу има турбуленции во ранк листата поради многубројни повреди и откажувања на исто така врвни тенисери топ 10 играчи,каде се ферер,бердих,раонич,иснер,вавринка,цонга,не знам уште кој,значи тенисот 2 сезони е во деградација и значително намалување на квалитетот и тоа многу осетно,замените од младите не нуди ништо константно и големо од тенисер.......да се вратам на рафа сепак после повредите за жал доживува уште повреди и не е во можност цела сезона да го пружи најдоброто,вчера голема заслуга имаше и делпо со форхенд бомбите кои некој не може ни да ги види каде одат додека рафа се изнаврати едночудо топчиња за на крај да не може да го издржи тоа темпоОдлична сезона во која 2 пати предаде на грен слем каде пред почетокот на мечот кој го предаваше размислуваше за освојување на титулата. Изгуби меч на Вимблдон на кој еднакво заслужи да победи против Новак, ако не и повеќе.
Е толку грен слема ја прават разликата за да им ја затне устата на дел од тениската публика која тврди дека Федерер е GOAT.
http://livetv.sx/enx/eventinfo/7025...bplayer_alieztv|70417|702580|1004543|278|4|enИма некој стрим за финалево? Пошто неам Еуроспорт, јбг.
Знаеш кој е скорот на ГС турнирите помеѓу Надал и Ѓоковиќ? Или само колку да треснеш некоја глупост? Освен ако не мислеше на тоа дека во моментов Делпо е потежок противник од повреден Надал тогаш ок, секоја чест ја откри Америка.во моментот Дел По е посериозна пречка од Надал, али јебига..
МТМ![]()
http://videostream.dn.ua/videopage/...c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufiИма ли бре нормален линк што не сецка и касни???
Prva rabota e publikata. Argentinskive "navivachi" vo publika se uzasni.Што бидна со Ноле и Јелена,и рече да иде да збори со некого ама дали со главниве од турнирот поради нешто којзнае за штоПричај јеботе
![]()