ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не биди бетер од Рафтард, жити се. Ноле не игра долго време...

Mnogu mrtva temava.
Zal mi padna za izdanieto na Novak denes.....
3 slema godisno tesko ovaa godina, iako matematicki e seuste mozno.

Што да се збори,не знам што кур форсираше да игра на турниров,кога не е спремен.

Многу боље стратег е федерер, си паузираше трпеливо ако изјави дека не било лесно да се седи дома и се врати на мали турнири, мислам првиот егзибиционен, ноле избрза, неколку недели по операција бам на индиан велс.

Не сфаќам зошто се враќаше Ноле волку рано, ова е доволно едвај за Челенџер ниво... Мака ми е да го гледам ваков, сепак имам респект према големи спортисти и жално е да се гледаат во вакви изданија. Ако проблемите со лактот се минато сигурен сум дека ќе се врати на врвот, можеби нема да има сезони ко 2011 и 2015 ама ќе биде топ.

Стварно ова на Ноле му беше избрзано. Мислам дека најдобро е да не избрзува туку нека оди на помали турнири за да може да си направи проверка дали воопшто е спремен за овие појакиве турнири или сеуште му треба пауза.

Јас Новак сметам дека кога тогаш ќе се врати во добра форма.

Ima neshto shto se vika sponzor, sigurno imaat nekoi dogovori so koi se zashtituvaat kompaniite, zoshto da mu plakjaat pari na Novak ako voopshto ne igra 5-6 meseci ?!
Vakov muabet nekoj imashe i so Krajinovich pred nekoja godina, povreda ova ona, site sponzori go otkachile, pa mislam deka bash Novak mu pomogna finansiski da zastane na noze..

Ima neshto shto se vika sponzor, sigurno imaat nekoi dogovori so koi se zashtituvaat kompaniite, zoshto da mu plakjaat pari na Novak ako voopshto ne igra 5-6 meseci ?!
Vakov muabet nekoj imashe i so Krajinovich pred nekoja godina, povreda ova ona, site sponzori go otkachile, pa mislam deka bash Novak mu pomogna finansiski da zastane na noze..
Новак е толкав бренд што и во пензија коа ќе биде ќе се тепаат спонзори за него. Не праи вакви споредби.

Која мизерија од турнир, пред почеток на осминафиналето, значи шампионот треба да добие уште 4 меча, Федерер со квота 1.44 дека ќе го освои турнирот. Впрочем и висока е, бидејќи освен Дел Потро во евентуално финале, не може да го победи никој, а можно е и тој да се сопне на пат до финале, така да. :)

upload_2018-3-14_15-49-50.png

Што убаво вака, ем среќа ем сите повредени, милина :cool:

Која мизерија од турнир, пред почеток на осминафиналето, значи шампионот треба да добие уште 4 меча, Федерер со квота 1.44 дека ќе го освои турнирот. Впрочем и висока е, бидејќи освен Дел Потро во евентуално финале, не може да го победи никој, а можно е и тој да се сопне на пат до финале, така да. :)

Прегледај го приврзокот 187159

I Nadal da bese pak ke bese mizerija od turnir, isto ti se fakja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom